Erzurum Haber Girişi : 22 Ağustos 2023 15:32

Ali Kınık Erzurumlularla buluştu

Ali Kınık Erzurumlularla buluştu
Türk halk müziğinin güçlü sesi Ali Kınık, Palandöken Kültür Yolu Festivali?nin üçüncü akşamında, sazıyla ve türküleriyle sahne aldı.

Türk halk müziğinin güçlü sesi Ali Kınık, Palandöken Kültür Yolu Festivali’nin üçüncü akşamında, sazıyla ve türküleriyle sahne aldı.

 

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere bu yıl 11 şehirde düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivalleri’nin Erzurum’daki durağı Palandöken Kültür Yolu Festivali Erzurumluların yoğun ilgisine tanıklık ediyor.

 


Türk halk müziğinin güçlü sesi Ali Kınık, Palandöken Kültür Yolu Festivali’nin üçüncü akşamında, sazıyla ve türküleriyle sahne aldı. Erzurum Miting ve Kongre Alanı'nda düzenlenen konserde on binlerce Erzurumlu keyifli anlar yaşadı.

 


Kültür ve Turizm Bakanlığınca Erzurum’da düzenlenen Palandöken Kültür Yolu Festivali 27 Ağustos Pazar günü sona erecek. İHA

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.