Bölge Haber Girişi : 11 Mayıs 2010 11:27

Ali Sabancı Rektör Koçak'ı ziyaret etti!..

Ali Sabancı Rektör Koçak'ı ziyaret etti!..
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odasının düzenlediği Üniversiteli Genç Girişimciler ve Türkiye konulu panelde konuşmak için Erzurum gelen TOBB Genç

Erzurum Ajans-Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği “Üniversiteli Genç Girişimciler ve Türkiye” konulu panelde konuşmak için Erzurum’a gelen TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak’ı da makamında ziyaret etti.
Ali Sabancı, Türkiye’de genç girişimcilerin yaş ortalamasının 35 dolayında olduğunu, bunun daha da düşmesi gerektiğini söyledi. Hemen her ilde teşkilatlarının olduğunu, fakat başkan bulmakta zorlandıkları iller olduğuna dikkat çeken Ali Sabancı, gençleri girişimciliğe özendirmek için, bu konferansları verdiğini kaydetti.
Rektör Koçak’da, iş dünyasında köklü ve tecrübeli bir ailenin bireyi olarak gençlerin Ali Sabancı’dan çok şey öğreneceklerinin açık olduğunu ifade etti.
Rektör Koçak, ziyaretin anısına, Ali Sabancı’ya Atatürk Üniversitesi’nin şildini takdim etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.