Erzurum Haber Girişi : 23 Ocak 2013 16:11

Altan'dan MÜSİAD'a veda ziyareti

Altan'dan MÜSİAD'a veda ziyareti
Kuzey Doğu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Genel Sekreteri Rıfat Altan, MÜSİAD Erzurum Şubesini ziyaret etti.
Erzurumajans-Kuzey Doğu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Genel Sekreteri Rıfat Altan, MÜSİAD Erzurum Şubesini ziyaret etti.

Şube Başkanı Abdullah Mustafa Güvenli ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Bekmez tarafından ağırlanan KUDAKA Genel Sekreteri Rıfat Altan Erzurum`la ilgili proje ve yatırımlara değindiler. Altan'ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyet dile getiren Şube Başkanı Güvenli, başarılı ve samimi çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür etti.
İçişleri Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Şube Müdürlüğü'ne atandığını belirten KUDAKA Genel Sekreteri Rıfat Altan ise çalışma sürecinde kendisine ve kurumuna desteklerinden dolayı Güvenli ile Bekmez'e şükranlarını sunduğunu açıkladı.

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAK) Genel Sekreterlik görevine 2009'un son ayında atandığını hatırlatan Altan, Erzurum'da görev yaptığı 3 yıl boyunca ajansın sorumluluk bölgesi olan Erzurum, Erzincan ve Bayburt'un kalkınması için var gücüyle çalıştıklarını bildirdi. Altan, "!Bu süreçte bizlerin yanında, bizlere yardımcı olan MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Mustafa Güvenli ve yönetimine bize vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.
Altan, 25 Ocak 2013 tarihinde Erzurum'dan ayrılacağını da sözlerine ekledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.