Bölge Haber Girişi : 21 Şubat 2011 18:06

Altın Yumruklar Valilikte!..

Altın Yumruklar Valilikte!..
Avrupa birincisi ve dünya ikincisi unvanlarına sahip Boks Milli Takımı Anadolu'nun zirvesinde geleceğe hazırlanıyor.

Erzurum Ajans-Avrupa birincisi ve dünya ikincisi unvanlarına sahip Boks Milli Takımı Anadolu’nun zirvesinde geleceğe hazırlanıyor. 12 gündür Erzurum’da kamp yapan Milli takım sporcu ve antrenörleri bugün Vali Öztürk’ü ziyaret ettiler.

Valilik toplantı salonunda sporcuları kabul eden Vali Öztürk milli sporcuların dünya çapında elde ettikleri başarılardan gurur duyduklarını söyledi. Eskiden bir sporcunun uluslar arası başarı elde etmesi halinde günlerce konuşulduğunu dile getiren Vali Öztürk, şimdi her alanda başarılar elde edildiğini söyledi. Ülke ekonomisinin güçlenmesi ile her kesimin payına düşeni aldığına dikkat çeken Vali Öztürk, spordaki başarının da ekonomi ile alakalı olduğunu ifade etti. Devletin gerekli ilgiyi, alakayı, ekonomik desteği ve altyapıyı ortaya koyduğunda gençlerinde başarılı olduğunu belirten Vali Öztürk: “Ülke olarak sporun her alanıyla ilgiliyiz. En uzak olduğumuz alan kış sporlarıydı, ona da bu sene başladık. Spor günümüzde çok önemli bir boşluğu dolduruyor. Gençlerimizi spora yönlendirmemiz şarttır. Çocuklarımızın bugün en büyük sorunu günlük yaşamlarını dolduramamaktır. İşte bu boş zamanları dolduracak mekanizma spordur” diye konuştu.

Çin’de 2009 yılında gerçekleştirilen Boks Şampiyonasında dünya ikincisi ve Macaristan’da 2010 yılında Avrupa Birliği Kupası şampiyonluğu elde eden Boks Milli Takımının Vali Öztürk’ü ziyaretinde İl Gençlik ve Spor Müdürü Fatih Çintimar’ın yanı sıra Milli Takım Teknik Direktörü Hamdi Yıldırım, Antrenörler İsa Daştan, Handan İçyar, Hasan Aktoka, Hasibe Erkoç, Ayhan Çağ ve Ağçin Taburcu ile sporcular bulundular.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.