Bölge Haber Girişi : 15 Eylül 2011 13:05

Amatörlere destek sözü!..

Amatörlere destek sözü!..
Geçtiğimiz ay yapılan seçimlerde Futbol İl Temsilciliğini kazanan Burhanettin Dumlu, spor camiasındaki ziyaretlerini sürdürürken, ziyaret ettiği Spor İl Müdürü Fatih Çintimar'dan da destek istedi.

Erzurum Ajans-Geçtiğimiz ay yapılan seçimlerde Futbol İl Temsilciliğini kazanan Burhanettin Dumlu, spor camiasındaki ziyaretlerini sürdürürken, ziyaret ettiği Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’dan da destek istedi. Çintimar, sporun bütün branşlarına olduğu gibi amatör futbola da gerekli desteği verdiklerini ve yaptıkları spor tesisleri ile amatör futbola hizmet ettiklerini belirtti. Çintimar, “Bizim spor ve hizmet anlayışımızda branş ayrımı yoktur. Biz amatör futbola da gereken desteği veriyoruz. Bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Yaptığımız spor tesisleri ile amatör futbola en iyi şekilde destek sağladığımıza inanıyorum. Yaptığımız sentetik sahalarla hem amatör kulüplerimizi çamurdan tozdan kurtardık. Hem de gençlerin yeşil sahalarda spor yapmasını sağladık. Bundan sonrada tesisleşmemiz sürecek” dedi.

SENTETİK SAHASIZ İLÇE KALMAYACAK

Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, artık Erzurum’da sentetik sahası olmayan bir ilçe kalmayacağını belirterek, “Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi her ilçenin bir sentetik sahası olacak. Biz Spor İl Müdürlüğü olarak Erzurum’da 20 ilçenin yirmisinde sentetik sahasının olmasını sağlayacağız. Şu anda Oltu ilçesinin UEFA kriterlerine uygun bir sentetik çim sahası var. İspir, Aşkale gibi ilçelerimizde sentetik saha yapıyoruz. Diğer ilçelerimize de sentetik çim sahalar yapacağız. Pasinler İlçe Stadı’nı da modern bir hale getireceğiz” dedi.

Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Spor İl Müdürlüğü kampusu içerisindeki 3 Binlik Buz Hokeyi salonunun yanına da iki adet çim saha yapacaklarını sözlerine ekledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.