Bölge Haber Girişi : 16 Mart 2011 00:00

Anadolujet'ten 3 yıl hediyesi!..

Anadolujet'ten 3 yıl hediyesi!..
AnadoluJet 2010 yılının son ayında uçuşlara başladığı Çanakkale, Siirt, Tokat, Uşak, Isparta uçuşlarıyla yurt içinde 35 noktaya ulaşmışken, tüm yurdu Ankara ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı aktarmalarıyla birbirine bağlarken kampanyalarına hız kesmede

Erzurum Ajans-AnadoluJet 2010 yılının son ayında uçuşlara başladığı Çanakkale, Siirt, Tokat, Uşak, Isparta uçuşlarıyla yurt içinde 35 noktaya ulaşmışken, tüm yurdu Ankara ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı aktarmalarıyla birbirine bağlarken kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor.

22 Şubat - 30 Mart 2011 tarihleri arasında yurt içi uçuşlarda www.anadolujet.com ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden, Salı ve Çarşamba günleri uçuştan bir gün öncesine kadar alınan biletlerde tüm koltuklar, her şey dahil 59 TL!

AnadoluJet yolcuları Şubat ve Mart aylarında da güvenli ve ekonomik uçuşlarla Türkiye'nin dört bir yanına seyahat edebilecekler.

İyi uçuşlar Türkiye!

Aşk tesadüfleri sever, AnadoluJet kavuşturmayı!

Aşk Tesadüfleri Sever, kavuşturmayı seven AnadoluJet'in katkılarıyla 4 Şubat'ta vizyona girdi.

"Yapılırken heyecan duyulmayan işler başarılamaz." Her başarının perde arkasında gururla ve heyecanla duran AnadoluJet, "Aşk Tesadüfleri Sever" filminin ana sponsorluğunu üstlenirken hiçbir başarının tesadüf olmadığını bir kez daha kanıtladı. Çünkü Anadolu'da her yol, sanata çıkar.

30 Ocak Pazar günü Esenboğa'da bulunan ve sevdiklerine kavuşmak için AnadoluJet'le uçmayı seçen yolculara, "Aşk Tesadüfleri Sever" filminin Ankara'daki galası için davetiye hediye edildi. Sinemaya giderken de AnadoluJet'i tercih eden yolcular, ünlü oyuncularla tanışmanın yanı sıra sadece havada değil, karada da benzersiz bir seyir keyfine tanık oldu ve katıldıkları galada en sevdikleri sanatçılarla tanışıp sohbet etme fırsatına kavuştular.

Başkent, Londra'ya AnadoluJet'le direkt uçuyor!

2010 yılının son aylarından itibaren açtığı yeni yurtiçi ve yurtdışı noktalara bir yenisini daha ekleyen AnadoluJet, 28 Ocak 2011 tarihinden itibaren Ankara'dan Londra - Stansted Havalimanı'na direkt uçuşlarına başladı.

Ankara'dan; Amsterdam, Brüksel, Düsseldorf, Frankfurt, Kıbrıs, Kopenhag, Köln, Moskova, Stokholm, Şam, Tahran, Viyana uçuşlarından sonra uzun süredir beklenen Londra uçuşlarıyla, Ankara aktarmalı 36 noktaya etkin bağlantı verilmiş oldu. Başkent, aktarmasız uçuşlarla yurtdışına bağlandı.

Yaz döneminde artması planlanan AnadoluJet Londra uçuş tarifesi;

Ankara - Londra

Çarşamba, Cuma, Pazar

10:15 - 12:40

Londra - Ankara

Çarşamba, Cuma, Pazar

14:00 - 20:00

AnadoluJet yolcularına Primeclass Lounge...

AnadoluJet ile uçuyorsanız, Ankara Esenboğa Havalimanı'nda uçuş saatinizi beklerken, Wings "primeclass" Lounge'un konforu ve büfesinin eşsiz lezzetleri ile tanışabilir, ayrıca gazete, dergi ve wireless internet hizmetlerinden yararlanarak keyifle zaman geçirebilirsiniz.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.