Erzurum Haber Girişi : 01 Ağustos 2018 20:15

Aras EDAŞ’tan memnuniyet oranı yüzde 25

Aras EDAŞ’tan memnuniyet oranı yüzde 25
Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki 7 ilde faaliyet gösteren Aras EDAŞ’ın en çok şikayet edilen firmalar arasında olduğu ortaya çıktı.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki 7 ilde faaliyet gösteren Aras EDAŞ’ın en çok şikayet edilen firmalar arasında olduğu ortaya çıktı. 

Ağrı, Iğdır, Kars, Ardahan, Erzurum, Erzincan ve Bayburt’un enerji dağıtımını üstlenen Aras EDAŞ, sanal alemde en çok şikayet edilen firmalar arasında yer aldı. Sadece www.sikayetvar.com adresli siteye göre Aras EDAŞ’tan 252 kez şikayet edildi. Memnuniyet oranının yüzde 25 olarak belirlendiği Aras EDAŞ hakkında yapılan şikayetlerin başında en çok voltaj düşüklüğü ve enerji kesintileri geldi.

İŞTE O ŞİKAYETLERDEN BAZILARI

Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. Nerede Bu Devlet!

Tam bir hafta oldu. Sayacı söküp götürüyorsunuz. Takmaya beş gün sonra geliyorsunuz. Gelincede yanlış bağlantı yapıp kullanılmayan bodrum kata takıyorsunuz. Tekrar arıyoruz hala takılacak bir hafta oldu dolap kurtlandı yaz günü. Bırakın işi bilenler yapsın.

Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. Elektrik Kesintileri

Atatürk Mahallesi Patnos/ Ağrı'da neredeyse elektriklerin kesilmediği gün, hatta saat yok. Her gün en az 6 saat elektrik kesintisi yaşanıyor. Bugün buzdolabı ve termosifon gibi cihazlarımız bu kesintilerden dolayı yandı. Tamir için çağırdığımız teknik servisin tuttuğu raporla şikayette bulunacağız. Hakkımı son kuruşuna kadar arayacağım. Her gün kesinti sorunu yaşadığımız yetmiyormuş gibi bir de maddi zarara uğradık. Bunun peşini bırakmayacağım emin olun.

Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. Ağrı Merkez'de Kesinti!

Ağrı Merkez Güzelbahçe sitesinde havalar bozulmasın diye dua eder olduk. Biraz rüzgar biraz yağmur biraz karda hemen kesinti oluyor ve saatlerce devam ediyor. Çağrı merkezi yeterince ilgisiz arıza bulunmamaktadır diyor mahallenin elektriği olmadığı halde. Kötü hizmet için teşekkürler Aras.

Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. Açma-Kapama Bedeli!

Oturduğunuz yerden millete fatura kesmeniz hiç yakışmıyor yapmadığınız bir hizmetin bedelini kesmek ve bu haksız kazancı içinize sindirmek nasıl oluyor açıklar mısınız? 1 Temmuz'da kiralamış olduğum evin 12 Temmuz 2018 tarihinde Ardahan Aras Elektrik şubesinde adıma fatura kayıt işlemlerini yaptım DASK ve Teminat bedellerini ödediğim halde iki gün sonra açma-kapama bedeli olarak 31,62 TL fatura gönderdiler. Oysaki evin elektrikleri açıktı mühürlü falan değildi eve gelen giden de olmadı ama faturayı gönderdiler (son ödeme tarihi bile yok).

Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. Sürekli Elektrik Kesintisi!

Erzurum Merkez'de Yenişehir'de ikamet ediyoruz her gün elektrik kesintisi yapılıyor, yeter ya. Daha önceden elektrik kesintisi ile bir bilgimiz olsa hadi neyse ama bir anda elektriğin gitmesi ve bunun hemen hemen her gün yaşanması çok can sıkıcı. Ya önceden müşterilerinize kısa mesajla kesinti yapılacağı bilgisi verin ya da zırt pırt kesmeyin elektriği!

Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. Sorunlu Sokak Lambası

Palandöken Mahallesi Canan Küme Evler 5. Sokak sorunlu olan sokak lambası yayaların canını tehlikeye atıyor. Mahallede sahipsiz saldırgan köpekler olduğu için sokağa çıkmakta sıkıntı yaşıyoruz. Sokak lambasının yanmaması trafiğe de engel oluyor. Yaklaşık 9 gündür yaptığımız ikazlara rağmen yapılmadı. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. Hanemizde Yaklaşık 3 Gündür Elektrik Arızamız Var

Erzurum -Aşkale Tecer köyünde bulunan hanemizde yaklaşık 3 gündür elektrik arızamız var çağrı merkezi sadece kayıt alıyor ilgililere ilettiğini belirtiyor sonuç sıfır! Ne bir arayan ne tamire gelen var.

Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. Kafalarına Göre Elektrik Kesiyorlar!

Erzurum Horasan ilçesi elektrikleri kafalarına göre kesiliyor evde beyaz eşyalarım bundan dolayı zarar görüyor herhangi bir bilgilendirme yapılmadan gün içinde birkaç kez gidiyor, kurum hizmet adına ilçeye hiçbir kârı yok.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • esami 01 Ocak 1970 02:00

    hem iş bilmiyorlar hem de uyarınca adamı dövüyorlar.