Asıl her şey şimdi başlıyor...

Şampiyonluk yarışında kritik bir mücadeleye çıktı Dadaşlar...

Evet kritikti... Ancak ne herşeyin ne başı olacaktı nede herşeyin sonu oldu bu maç.

Teknik Direktör Ahmet Yıldırım sahaya elindeki mevcut kadronun en idealiyle çıktı.

Maçın başlarında kanatları etkili kullanan Mavi Beyazlı ekip, istanbulspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak'ın Orhan'ı oyundan alıp sol beke sağ ayaklı Zeki'yi çekmesiyle içe kat eden Halil İbrahim Tuna'nın hızını kesilmesi sonucu hücumda etkisiz kaldı.  Maçın kırılma noktası Erhan'ın direkleri çarparak çizgi üzerinden çıkan topu oldu.  Ve hemen bu pozisyon sonrası gelen İstanbulspor'un beraberlik golü...

Perşembe günü maç öncesi yazımda rakibin en büyük özelliğinin kanatlardaki oyuncularının içe kat ederek pozisyon bulması diye yazmıştım. Ve maalesef iki golde bu şekilde geldi. Takımda bir mağlubiyeti bir kaç kişi üzerine yıkmak olmaz.

Bu maçı kazanan sadece avantaj sağlayacaktı. Şu an İstanbulspor avantajlı evet ancak bir takımın kazandığı zor maç sonrası göstereceği performans önemli. İstanbulspor kimsenin beklemediği puanlar kaybedecektir. BB Erzurumspor'un ise bu mağlubiyete reaksiyon göstererek Kocaelibirlik maçına çok iyi motive olması lazım. 

Gelelim saha öncesi ayıplara!

Bizler laf olsun diye Erzurum büyük takım büyük camia demiyoruz. Bunu bir kezdaha gördük. İstanbulspor oraya gelen hiç bir kulüpten hiç bir camiadan bu kadar çekinmemiştir. 

Bence sınır güvenliği İstanbulspor yetkililerine verilsin. Eğer sınırıda stadyum gibi korurlarsa hiç bir  sıkıntı yaşanmaz. 

217 bilet...

Kimlikte Erzurum yazmayacak!
Kütük Erzurum'a kayıtlı olmayacak
Üstelik Erzurum Büyükşehir Belediyesi başkanına saygısızlık yapacak kadar korku ve endişe kaplamıştı... 

Sayın Ali DEMİRHAN Erzurum'a gelen her kulübe yemek yedirip misafir eden bir Başkan... Konumu ne olursa olsun herkesle sohbet edip dinleyen bir Adam!

Böyle bir Adamı çileden çıkaracak kadar işi çığrından çıkaran herkesi kınıyorum... orada sayın başkan Erzurum için Mücadele etmiş savaşmıştır. Ona yapılan bir Erzurumlu olarak   bana yapılmıştır sayarım. Sonra Türk futbolu şöyle böyle demeyin herkes kendine bakacak!

1 puan veya 4 puan fark önemli değil...
Erzurum Erzurum gibi oynasın yeterki.
Daha sahaya çıkmadan camianın rakiplere saldığı korku ortada!
Ama korkunun ecele faydası Yok 
Kaybedilen bir maç sonrası bile Vallahi Olacak billahi olacak diyorsa bir kulüp
Vallahi de olur Billahi de olur...
Asıl herşey şimdi başlıyor...!
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Yunus Yıldırım 01 Ocak 1970 02:00

    Yazınızı okudum evet güvenlik nedeniyle BBC Erzurumspor taraftarları güvenlik nedeniyle alınmamıştır ve bu çok yanlış bir davranış kabul ediyorsunuz sizler de bizim gibi taraftarlar gibi değil mi ? Ama bu ilk defa Erzuruma yapılmış birşey;lakin bu sizin bahsettiğiniz kütük Erzurum olmicakmis doğum yeri Erzurum olmicakmis yokguvenlikmis bilmem neymiş dediğiniz olay hukuksuz bir şekilde AMEDSPOR taraftarlarına tam yaklaşık 1bucuk yıldır 28 haftadır yapılıyor...yani sizler burda gazetecilginizi "Bana dokunmayan yılan bin yaşasın" doğrultusunda yapıp diğer takımlara "At gözlüğüyle bakarsanız işte o yılan size bugün dokunduğu gibi bir gün dokunur sevgili gazeteci abimiz...Saygılarımla

  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Bu çile yıldırımaysa dik duracağız şampiyon olacağız herkes destek olsun şampiyon biziz biz inandık.

  • Kardan adam 01 Ocak 1970 02:00

    Bu takimi kalecisiz dusunen hocanin suçu yok mu. Bu seyircinin sucu ne