Erzurum Haber Girişi : 21 Ocak 2015 17:08

ASP İl Müdürlüğü SODES projelerine yoğunlaştı

ASP İl Müdürlüğü SODES projelerine yoğunlaştı
Aile ve Sosyal Politikalar(ASP) İl Müdürlüğü'nde Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında, yeni projelerin hayata geçirilmesi konusunda toplantı düzenlendi.
Erzurumajans-Aile ve Sosyal Politikalar(ASP) İl Müdürlüğü'nde Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında, yeni projelerin hayata geçirilmesi konusunda toplantı düzenlendi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları, İl Müdür Yardımcıları Cemil İlbaş, Tamer Ekinci, Harun Akpınar, Şermin Zil ile ARGE birimi personeli katıldı.

Abdulhakimoğulları, burada yaptığı konuşmada, kurumun önemli projeleri olduğunu belirterek, bu projeleri SODES kapsamında hayata geçireceklerini ifade etti.

Toplumun riskli kesimlerine yönelik önemli projeleri olduğunu belirten Abdulhakimoğulları, "Engelli, çocuk ve kadınlara yönelik önemli projeler geliştirdik. Bu projelerimizi paydaş kurumlarla, SODES kapsamında hayata geçireceğiz. Kurumumuz önemli bir hizmet hamlesi içerisinde. Sosyal çalışmaları içerisine alan SODES projeleri kurumumuza hitap ediyor. Projeler konusunda diğer kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içerisinde çalışmalar gerçekleştireceğiz." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.