Eğitim Haber Girişi : 06 Mart 2018 12:30

Atatürk Üniversitesi ADK'da bayrak değişimi

Atatürk Üniversitesi ADK'da bayrak değişimi
Atatürk Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Kulübü (ADK)'nde büyük yenilik. 2013 yılından bu güne faaliyetlerini devam ettiren ADK' de bayrağı kadın başkan Zekiye Araz devir aldı.
Erzurumajans-Atatürk Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Kulübü (ADK)'nde büyük yenilik. 2013 yılından bu güne faaliyetlerini devam ettiren ADK' de bayrağı kadın başkan Zekiye Araz devir aldı.

ADK'nın yeni yönetim kurulunu Zekiye Araz, Mertcan Arabacı, Hasan Poyraz,  Mehmet Sandalcı, Elvan Dalga, Muhammet Kaya ve İsmail Hakkı Keküllüoğlu oluşturuyor.

Atatürkçü gençler bu değişimi "Başarının yenilik ile geleceğine inanıyoruz" sözleri ile açıkladılar. 2013 yılından  itibaren bir çok başarılı  faaliyet gerçekleştiren ADK'nın yeni yönetim kurulu üyeleri, ''Atatürk Üniversitesi'ni en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Daha önce yapmış olduğumuz etkinliklerde olduğu gibi yeni yönetim kurulu olarak aynı istikrar ile Büyük Önder Atatürk'ün hedefleri doğrultusunda ve onun izinde yolumuza devam edeceğiz'' diye konuştular.

Fikri hür, vicdanı hür bir gençliğin en iyi temsilcileri olma gayreti içresinde olduklarını belirten Atatürk Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Kulübü (ADK) Yönetim Kurulu Üyeleri yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdi:



Bu zamana kadar gerçekleştirdiğimiz etkinliklerde üniversitemiz ve yöneticileri bize olan inançlarını belirterek desteklerini esirgememişlerdir. Desteklerinden dolayı, her zaman yanımızda olan Atatürk Üniversitesi ailesine teşekkürü bir borç biliriz.

ADK, ilim, bilim, fen alanında birçok yeniliğe imza atacak gençleri bir araya getirerek, üniversiteyi en iyi şekilde temsil edecek ve Ulu Önder Mareşal Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün yolundan ilelebet yürüyecektir.

İlk hedefimiz;  ''Gücümüz birliğimizden gelir'' sloganıyla yeni arkadaşlar kazanmaktır. Bu düşünce ile Atatürk Üniversitesi'ndeki öğrenci arkadaşlarımızı ADK’ya katılmaya çağırıyoruz.  

Önümüzde uzun bir yol var bunun farkındayız ve GÜÇLÜYÜZ CESURUZ HAZIRIZ...


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.