Bölge Haber Girişi : 27 Ekim 2009 21:08

Atatürk Üniversitesi'nde yaşamdan dakikalar!..

Atatürk Üniversitesi'nde yaşamdan dakikalar!..
Gazeteci-Yazar Hıncal Uluç ile Gazeteci, Sinema Eleştirmeni Nebil Özgentürk, Atatürk Üniversitesi'nin davetlisi olarak geldikleri Erzurum'da, Atatürk Üniversitesi öğrencileriyle birlikte oldular.
Erzurum Ajans-Gazeteci-Yazar Hıncal Uluç ile Gazeteci, Sinema Eleştirmeni Nebil Özgentürk, Atatürk Üniversitesi`nin davetlisi olarak geldikleri Erzurum’da, Atatürk Üniversitesi öğrencileriyle birlikte oldular.
Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi Mavi Salon`da öğrencilerle "Yaşamdan Dakikalar" programında birlikte olan Uluç ve Özgentürk, neşeli sohbetleriyle öğrencilere zevkli dakikalar yaşattı.
Öğrencilerin gazete ve TV yayınları başta olmak üzere meslek, yaşam, spor ve aşk gibi konularda yönelttikleri sorulara kendi özellerinden hareket ederek içten cevaplar veren Uluç ve Özgentürk, öğrencilerden bol alkış aldı.
Söyleşiden sonra Atatürk Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Üstün Özen, Uluç ve Özgentürk’e, Atatürk Üniversitesi’ni simgeleyen Güzel Sanatlar Fakültesi’nde üretilmiş iki tabak hediye etti. Uluç ve Özgentürk’e ayrıca, Albayrak Gazetesi’nin tıpkıbasımı da hediye edildi.
Yaklaşık iki saat süren söyleşinin ardından öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Uluç ve Özgentürk, akşamda, Cumhuriyetimizin ilanının 86. Yıldönümü nedeniyle Atatürk Üniversitesi’nde düzenlenen Gürer Aykal yönetimindeki Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası konserine katıldılar. (www.erzurumajans.com)


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.