Spor Haber Girişi : 11 Temmuz 2015 14:30

Atletizm Şampiyonasına Erzurum'da hazırlanıyorlar

Atletizm Şampiyonasına Erzurum'da hazırlanıyorlar
İsveç'te 16-20 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Avrupa Gençler Atletizm Şampiyonası için geri sayım başladı.
Erzurumajans-İsveç'te 16-20 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Avrupa Gençler Atletizm Şampiyonası için geri sayım başladı.

Şampiyonada Türkiye'yi temsil edecek olan milli sporcular Onur Aras ve Ayetullah Bekir, hazırlıklarını Erzurum'da sürdürürken, başarılı atletleri Atletizm İl Temsilciliği de yalnız bırakmıyor.

Atletizm İl Temsilcisi Fesih Doğan, Avrupa Gençler Atletizm Şampiyonası hazırlıklarını Erzurum'da sürdüren milli sporcuları ziyaret etti. Bir süredir Erzurum'da kamp kuran ve İsveç'te 16-20 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan şampiyonaya hazırlanan sporcuları bir an olsun yalnız bırakmayan Doğan, Türkiye'nin bu şampiyonadan da yine tarih yazarak çıkacağını söyledi.

Şampiyonada Türkiye'yi temsil edecek olan Onur Aras ve Ayetullah Belir'in, dünya çapında çeşitli dereceleri bulunan sayılı atletlerden olduğunu kaydeden Fesih Doğan, "Umut ediyoruz ki; sporcularımız İsveç'ten Türkiye'ye yine şampiyonlukla dönecek. Onlara inanıyor ve güveniyoruz" dedi.

Şampiyonada Onur Aras'ın 10 bin metre engelli, Ayetullah Belir'in de, 5 bin metrede yarışacağını açıklayan Atletizm Erzurum Temsilcisi Fesih Doğan, "Erzurum'da çok iyi bir hazırlık sezonu geçirildi. Sporcularımızı biz de elimizden geldiği ölçüde yalnız bırakmamaya çalışıyoruz. Onur ve Ayetullah'ın Avrupa Gençler Şampiyonası'nda göğsümüzü kabartacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.