Bölge Haber Girişi : 05 Mayıs 2010 10:50

AÜ' Rafting takımı birinciliğe hazır!..

AÜ' Rafting takımı birinciliğe hazır!..
Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri katıldıkları Rafting R-4yarışmasında 12 takım arasından üçüncülüğü elde ettiler. Rektör

Erzurum Ajans-Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri katıldıkları “Rafting R-4” yarışmasında 12 takım arasından üçüncülüğü elde ettiler. Rektör Koçak, kazandıkları kupayı kendisine takdim eden başarılı raftingcileri kutladı ve kendilerinden birincilik beklediğini ifade etti.
Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Dağcılık Antrenörü Çetin Bayram’ın yönetiminde Rize’de yapılan 12’si bayan 12’si de erkek takımlardan oluşan “Rafting R-4” yarışmalarında BESYO öğrencileri Duygu Aksoy, Songül Burgucu, Filiz Şentürk ve Gonca Yeşilbağ Çakır, zorlu bir yarışın ardından takım olarak üçüncülüğü elde ettiler.Başarılı sporcuları makamında kabul eden Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi ve Haziran’ın ilk haftasında Yusufeli’nde yapılacak rafting yarışmalarında birincilik beklediğini söyledi.
Öğrenciler, çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek, Rektör Koçak’a birincilik getirecekleri sözünü verdiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.