Kültür-Sanat Haber Girişi : 23 Nisan 2013 14:10

AÜ'de ağaçlandırma protokolü

AÜ'de ağaçlandırma protokolü
Atatürk Üniversitesi (AÜ) Rektörlüğü, Orman Bölge Müdürlüğü ile kampüs alanı içinde kalan boş alanların ağaçlandırılmasına ait protokol imzaladı.
Erzurumajans-Atatürk Üniversitesi (AÜ) Rektörlüğü, Orman Bölge Müdürlüğü ile kampüs alanı içinde kalan boş alanların ağaçlandırılmasına ait protokol imzaladı.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, bu protokolün gayesinin hem yeni ağaçlandırılmış alanlar oluşturmak hem de çeşitli sebeplerden dolayı, tahrip olan alanları, yeniden ağaçlandırmak ve ormanlık alan içerisinde bakım işlerini yürütmektir." diye konuştu. Koçak, bu işbirliğinin hem şehrimiz hem de bölgemiz açısından önemli olduğunu ifade etti.

Orman Bölge Müdürü M. Salih Çetiner ise, bu protokole mevzu olan projenin, bakanlığın politikası olduğunu ve bakanlığının kampüs alanlarının ağaçlandırılmasına büyük önem verdiğini söyledi. Çetiner, protokolden sonra çalışmaların hemen başlayacağını ifade etti.
Bu protokol bünyesinde, çalışmalar 10 bin m2 alan dahilinde yürütülecektir.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.