Siyaset Haber Girişi : 01 Mayıs 2018 18:30

Avukat Rıdvan Gül, Erzurum AK Parti’den Aday Adayı

Avukat Rıdvan Gül, Erzurum AK Parti’den Aday Adayı
Avukat Rıdvan Gül, Erzurum AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı oldu. Adaylık başvurusunu Erzurum Adalet ve Kalkınma Partisine yapan Milletvekili Aday Adayı Rıdvan Gül, İlçe ziyaretlerine başladı.
Erzurumajans-Avukat Rıdvan Gül, Erzurum AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı oldu. Adaylık başvurusunu Erzurum Adalet ve Kalkınma Partisine yapan Milletvekili Aday Adayı Rıdvan Gül, İlçe ziyaretlerine başladı.

27. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığını başvurusunu memleketi Erzurum’dan yapan Avukat Rıdvan Gül, yaptığı açıklamada:

 ‘Önceliğimiz bu ülkenin önderi ve değeri olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bu zorlu süreçte yalnız bırakmamak ve ülkemizi daha güzel bir geleceğe taşımaktır. 24 Haziran seçiminin ne kadar önemli olduğunu, birlik beraberliğimizi tescillemek için bu kutlu yola çıktık. 24 Haziran’da yapılacak seçimlerin yeni Türkiye’nin, müreffeh Türkiye’nin başlangıcı olacaktır. İnşallah biz de 2023, 2053, 2071 hedefleri doğrultusunda davamızın ve Cumhurbaşkanımızın yanında kutlu mücadelemize devam edeceğiz. Erzurumlu hemşehrilerimin teveccühü, sıcaklığı o kadar güzel ki bu süreçte Cumhurbaşkanımızın yanında olma ihtiyacını hissettim. AK Partili dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Sizin iradeniz milletin iradesidir. Allah birliğimizi muhafaza etsin. Tarihi önem arz eden bu seçimin ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyor, Erzurumlu hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum’ Dedi.  Rıdvan Gül, 2005 Milletvekilliği seçimlerinde de Erzurum’dan Milletvekili Aday Adayı olmuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.