Bölge Haber Girişi : 23 Şubat 2011 00:44

Avukatlar Erzurum'da toplandı!..

Avukatlar Erzurum'da toplandı!..
Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Avukatlar ve Hukuk Müşavirleri Erzurum'da Değerlendirme Toplantısı yaptı.

Erzurum Ajans-Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Avukatlar ve Hukuk Müşavirleri Erzurum’da Değerlendirme Toplantısı yaptı.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bu kez Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile İl Müdürlüklerinde görev yapan Avukatlara ev sahipliği yaptı. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Hukuk Müşavirleri ve Avukatlar ile Türkiye’nin çeşitli illerinde görev yapan 61 kişilik gurup Erzurum’da Değerlendirme Toplantısı yaptı. Hem toplantı yapan ve hem de 2011 tesislerini gezen Avukatlar Erzurum’a hayran kalırken, tesisleri de oldukça beğendiklerini ifade ettiler.

Erzurum’un tarihi ve turistik yerlerini de gezen Hukuk Müşavirleri ve Avukatlar, cağ kebap ve kadayıf dolması yemeyi de ihmal etmedi.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Hukuk Müşaviri İbrahim Ayçiçek, Erzurum gezisinin çok olumlu geçtiğini ve yararlı bir değerlendirme toplantısı yaptıklarını belirterek, “Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çintimar ve ekibi bize iyi bir ev sahipliği yaptı. Türkiye genelinden 61 arkadaşımız bu değerlendirme toplantısına katıldı. Hem burada güzel bir toplantı yaptık. Hem de Erzurum’da 2011 Üniversiade kapsamında yapılan tesisleri gezdik ve çok beğendik. Bu tesisler sayesinde hem Erzurum hem de Türk halkı adına başarılı sporcular yetişeceğine inanıyoruz” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.