Bölge Haber Girişi : 28 Ekim 2009 00:29

Aydemir: Benim verilemeyecek hesabım yok!..

Aydemir: Benim verilemeyecek hesabım yok!..
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nimet Aydemir, hakkındaki;'işe gitmeden maaş alıyor' iddialarına yanıt verdi. Aydemir, 2001 yılından beri kadın kolları başkanı olduğunu belirterek, "Hiç kimseye veremeyeceğim hesabım yok" dedi.

Erzurum Ajans-AKP Kadın Kolları Başkanı Nimet Aydemir, hakkındaki  ‘işe gitmeden maaş alıyor’ iddialarına yanıt verdi. Aydemir, 2001 yılından beri kadın kolları başkanı olduğunu belirterek, “Hiç kimseye veremeyeceğim hesabım yok” dedi.

 

Yaptığı her çalışma konusunda vicdanen rahat olduğunu belirten Aydemir,  “AK Parti Kadın Kolları il başkanı olarak bugüne kadar hakkımda çıkan haberler konusunda hep sustum, kul bilmiyorsa gerçeği Allah biliyor deyip vicdanım rahat olarak cevap vermedim. Bu yüzden ilk ve son kez bu konuda açıklama yapma gereği duyuyorum. Ben bu görevi 2001 yılından beri hakkıyla yerine getirdim. Türkiye çapında diğer illere hep örnek gösterilen bir başkan oldum. Hayır ve yardım işlerinde insani görevim olan köprü vazifesini üstleniyorum. Bunu yaparken koltuğumdan güç almıyorum. Bugüne kadar görevimde hayır duası almam dışında hiçbir kazancım olmamıştır. Bu yönde vicdanen rahatım” dedi.

 

"DEDİKODULARA ŞAŞIRIP KALIYORUM"

 

Yakutiye Belediyesi'nde çalışan Palandöken Belediyesi'nde ise Meclis Üyesi olarak görev yapan Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Aydemir, “İşegitmeden maaş aldığımdan bahsediliyor. Bu gibi dedikodulara, haberlere şaşırıp kalıyorum. Ben Yakutiye Belediyesi’nde bugüne kadar üç başkanla çalıştım. Bu iddiaları ortaya atanlar gidip sorsunlar bir gün idari izin aldım mı? İşe gitmediğim zamanlar senelik izin kullandığım dönemler, yada gece nöbeti tuttuğum zamanlardır. Ben tüm çalıştığım yerlerde öz verili çalışan, asla alıcı olmayan hep verici olan bir kişiliğe sahibim. Bu çerçevede hayattan hep ödülümü aldım. Bu yaşıma kadar nefsime yenilmedim, makam ve para benim için önemli olmadı. İnsanlık ve vebal korkusu benim için hep ön planda oldu. İnşallah ölene kadar da böyle olacaktır” diye konuştuu.  (www.erzurumajans.com)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.