Bölge Haber Girişi : 15 Mart 2010 13:15

Aziziye Hastanesi 2011 sonunda taşınacak!

Aziziye Hastanesi 2011 sonunda taşınacak!
Rektör Koçak, 2010 yılı hedeflerinin arasında Yakutiye Hastanesi'nin hızlı bir şekilde tadilatının tamamlanması ve 2011 yılı sonuna doğru ise Aziziye Hastanesi'nin tamamen boşaltılmasının yer aldığını bildirdi.

Erzurum Ajans-Rektör Koçak, 2010 yılı hedeflerinin arasında Yakutiye Hastanesi’nin hızlı bir şekilde tadilatının tamamlanması ve 2011 yılı sonuna doğru ise Aziziye Hastanesi’nin tamamen boşaltılmasının yer aldığını bildirdi. Öğrencilere de hitap eden Rektör koçak, konuşmasını şöyle tamamladı: “Beyaz önlük; temizliği, nezafeti ve saflığı, beyaz önlük; karşıdakine güveni ve itimadı, beyaz önlük; şefkati, merhameti ve nazikliği simgeler. Bugün mesleğinizin tanımlayıcılarından biri olan beyaz önlüklerinizi giyeceksiniz. Onu tertemiz giyeceksiniz bugün önlüğünüzü size giydireceğiz siz de onu tertemiz sizden sonra geleceklere teslim edeceksiniz. Bu önlük, hastanın güvenini, sırlarını, sağlığını ve hatta hayatını üzerinizde taşımak anlamına gelir. Giyeceğiniz beyaz önlük, aynı zamanda mesleğinizin etik, moral değerlerinin de farkında olmanız demektir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.