Bölge Haber Girişi : 25 Ağustos 2011 18:11

Aziziye hizmet filosunu güçlendiriyor!..

Aziziye hizmet filosunu güçlendiriyor!..
Aziziye Belediyesi, araç parkına takviye yapmaya devam ediyor. Daha önce morglu cenaze taşıma ve yıkama aracı, mini yükleyici, kazıcı-yükleyici, silindir, sal dorse, sıkıştırmalı çöp kamyonu araç parkına katan belediye, son model bir süpürge aldı.

Erzurum Ajans-Aziziye Belediyesi, araç parkına takviye yapmaya devam ediyor. Daha önce morglu cenaze taşıma ve yıkama aracı, mini yükleyici, kazıcı-yükleyici, silindir, sal dorse, sıkıştırmalı çöp kamyonu araç parkına katan belediye, son model bir süpürge aldı. Araç parkı çok eski olan belediye, aldığı yeni araçlarla hizmet filosunu daha da güçlendirdi.

ARAÇ PARKI REVİZE EDİLDİ

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, hizmetin amacına ulaşmasının sağlam bir altyapıyla mümkün olabileceğini, revize edilen araç parkıyla hizmetin daha etkin bir şekilde sunulacağını kaydetti.

Araç parkının çok sınırlı ve eski olduğunu dile getiren Başkan Cengiz, “Hizmetin etkin bir şekilde sunulması için araç filosunun yeterli olması ve hem de teknolojiyi yakından takip etmeniz gerekiyor. Bu bakımdan belediyemizde önemli eksikler bulunuyordu. Morglu cenaze taşıma ve yıkama aracını alarak işe başladık ve çok şükür belediyemize adeta yeni bir araç parkı kurduk. 15 ton kapasiteli sıkıştırmalı çöp kamyonetimizi Çevre ve Orman Bakanlığı’ndan hibe olarak aldık. Diğer araçların belediyemize maliyeti yaklaşık 600 bin TL oldu. Eksikleri tam olarak gidermemiş olsak da, araç filomuza önemli derecede güç kattık.” dedi.

BAHANE DEĞİL, HİZMET ÜRETİYORUZ

“Halkımız hizmetin en güzeline ve en mükemmeline layıktır” diyen Başkan Cengiz, “İlçemize hizmet için hiçbir bahanenin arkasına sığınmayacağımızı belirterek göreve talip olmuştuk. Eski olan araçlar sanayiden geri gelmiyor, bu da hem hizmette aksamaya yol açıyor, hem de belediyemize ciddi maddi külfet getiriyordu. Özellikle Dadaşkent’te geniş olan yollarda temizlik çalışması insan gücüyle sıkıntılı oluyordu. Yeni aldığımız süpürge aracı bu anlamda önemli bir ihtiyaca cevap vermiş olacak. Hizmet filomuza kattığımız yeni araçlarla ilçemize yeni bir ufuk çizmiş olduk. Halkımıza daha etkin hizmet sunmak için imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız. Yeni araçlarımız ilçemize hayırlı olsun.”

Öte yandan belediye, bayramdan sonra kurban kesimiyle konvoy eşliğinde yeni araçlarını ilçe halkına tanıtacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.