Sağlık Haber Girişi : 22 Ekim 2015 14:38

Aziziye'de İlçe seçim güvenliği toplantısı yapıldı

Aziziye'de İlçe seçim güvenliği toplantısı yapıldı
26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri dolayısıyla Aziziye ilçesinde Kaymakam Zafer Öz'ün başkanlığında Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı.
Erzurumajans-26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri dolayısıyla Aziziye ilçesinde Kaymakam Zafer Öz'ün başkanlığında Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı. 

Kaymakamımız Zafer Öz, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Musa Yıldız, İlçe Jandarma Komutanı Cem Karakaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Yavilioğlu, Kurum Amirleri, Toplum Sağlığı Merkezinden görevli hekim ve Mahalle Muhtarlarının katılımıyla Kaymakamlığımız Toplantı Salonunda yapılan toplantı, Güvenlik Şube Müdürlüğü Kadrosunda görevli polis memurları tarafından 2015 Milletvekili Seçimleri dolayısıyla izlenecek yasal ilke ve esaslar hakkında yapılan sunum ile devam etti.

Kaymakamımız Öz, seçimlerin başlangıç tarihinden seçimin yapılacağı 01 Kasım 2015 tarihine kadar bütün kamu kurumlarının ve siyasi partilerin üzerine düşen görevleri eksiksiz şekilde yapmasının, cari mevzuata ve yayınlanan Yüksek Seçim Kurulu kararlarına uyulmasının, seçim güvenliği açısından fevkalâde önemli olduğunu belirtti.

Seçim güvenliği toplantısının akabinde Okul Servisleri ile ilgili eksiklikler, Cenaze, defin ve Nüfus Dönüşüm işlemleri için gerekli işlem ve bilgiler başlığında toplantı devam etti.
Öğrenci servislerinin, öğrencilerimizi güvenli bir şekilde taşıması için araç hazırlığı, şoförün hazırlığı, trafikte uyulacak esaslar yönünden uyulacak esasların özellikle sözleşmelerde bulunan hususları uygulamada da tam olarak yerine getirilip getirilmediğini, sürekli denetleneceği, bu açıdan şoför esnafımızın da mağdur olmaması için kurallara harfiyen uymaları konusunda muhtarlar bilgilendirildi.

Nüfus Müdürü Şükriye Gülşen, toplantıya iştirak eden mahalle muhtarlarına Cenaze, defin ve Nüfus Dönüşüm işlemleri için yapılması gereken işlemler ile ilgili bilgiler verdi.

Sonrasında TSM'den görevli hekim Zeynep Ermancık, defin raporu işlemleri ile ilgili yapılması gereken hususlar konusunda mahalle muhtarlarını bilgilendirdi.
Toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.