İlçeler Haber Girişi : 17 Eylül 2013 12:12

Aziziye'de yeni imar yolları asfaltlandı

Aziziye'de yeni imar yolları asfaltlandı
Aziziye Belediyesi yaz dönemi çalışmalarını sürdürüyor. İlçenin her köşesinde adeta hizmet rüzgarı estiren belediye, yeni açılan imar yollarında 20 kilometre soğuk asfalt çalışması yaptı.
Erzurumajans-Aziziye Belediyesi yaz dönemi çalışmalarını sürdürüyor. İlçenin her köşesinde adeta hizmet rüzgarı estiren belediye, yeni açılan imar yollarında 20 kilometre soğuk asfalt çalışması yaptı.

Yapılaşmanın her geçen gün hız kazandığı Dadaşkent'te konutlaşmaya paralel olarak yeni imar yolları açıldı. Daha önce dolgu malzemesi çekilen yollarda soğuk asfalt çalışması yapıldı.

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, dolu dolu bir çalışma sezonu geçirdiklerini hatırlatarak, "Hemşehrilerimize layık oldukları hizmetin en güzelini sunmak için gecemizi gündüzümüze katarak hizmet üretiyoruz." dedi.

20 KM SOĞUK ASFALT ÇALIŞMASI YAPILDI

Dadaşkent'in konutlaşma açısından büyük ivme kazanarak, her geçen gün daha da büyüdüğüne vurgu yapan Başkan Cengiz, "Bu büyümeye paralel olarak, hizmet alanı da genişliyor. Geride bıraktığımız 4,5 yıllık sürede ilçenin yolların neredeyse tamamını asfalt ve kilitli taş ile işledik. Dadaşkent'te mahalle aralarındaki yollar bile çok geniş, Yeni açtığımız imar yollarını da bu plan doğrultusunda şekillendirdik. Yeni imar yollarını 15-17-20-25 metre genişliğinde açtık. 20 kilometre uzunluğundaki yollarda soğuk asfalt çalışması da yaparak, hemşehrilerimizi tozdan ve çamurdan kurtardık. Hemşehrilerimize hayırlı olsun." diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • okan türk 01 Ocak 1970 02:00

    Sen sadece dadaşkente çalış başkan cengiz...!! Zenginler orda ya sende küçükler gibi yap yalakalığını göster kendini nasıl olsa illicada yaşayanlar insan değil değer vermeğe gerek yok hele hizmete hiç gerek yok devlet tokiyi yapar sende kalkar onlarla hava yaparsın neymiş efendim yeşil mahallede toki bitmiş asfalt dökmüş park yapmış mış ta mış doğup büyüdüğün topraklara sahip çık cengiizz hizmet et ordaki insanların sayesinde bugün oranın başkanısın....