Spor Haber Girişi : 09 Mart 2021 13:13

B.B. Erzurumspor işi zora soktu

B.B. Erzurumspor işi zora soktu
BB Erzurumspor küme düşme hattındaki rakiplerinin kazandığı haftada Göztepe'ye deplasmanda 3-1 mağlup olarak kritik bir puan kaybı yaşadı.

Erzurumjans-Süper Lig ekiplerinden BB Erzurumspor 29. hafta maçında deplasmanda Göztepe ile karşılaştı. Müsabakayı ev sahibi ekip 3-1’lik skorla kazandı.

 

İzmir'den puansız dönen Dadaşlar kümede kalma mücadelesinde ağır yara aldı. Mavi-beyazlı ekibin düşme hattındaki rakipleri Kayserispor, Başakşehir, Denizlispor ve Ankaragücü ise haftayı 3’er puanla kapattı. Dadaşlar bu skorla 29. haftanın ardından 26 puanla 19. sırada yer aldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ERZURUM VE SPOR 09 Mart 2021 17:29

    Takım çok çalıştı ama ileride gol atacak bir tane futbolcu olmadığı için heba oldu tosunu koymuş oraya 80 dakika bir tane olumlu şey yapmamış hala yapar diye oyunda tutuyor raşaniye kimse top top toplattırmaz banko oynuyor kesdiği adamlar emrahla novikovas osman canla başla çırpınıyor çocuk ama kapasite yok takım çok panik top oynuyor şu sıpa novikovas neden oynamıyor bilen yok 3 maç süper oynadı daha yok kapasitesinin % 20 siyle oynuyor ona çözüm bulmaları lazım 5