Bölge Haber Girişi : 20 Nisan 2011 16:23

Bakan Akdağ Vali Öztürk'ü ziyaret etti!..

Bakan Akdağ Vali Öztürk'ü ziyaret etti!..
Bir dizi resmi toplantılara ve partisinin seçim çalışmalarına katılmak üzere dün Erzurum'a gelen Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ bugün Valiliği ziyaret etti.

Erzurum Ajans-Bir dizi resmi toplantılara ve partisinin seçim çalışmalarına katılmak üzere dün Erzurum’a gelen Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ bugün Valiliği ziyaret etti. Vali Sebahattin Öztürk’le bir süre görüşen Bakan Akdağ iki ayrı toplantıya da katıldı.

Ak Parti Milletvekili Adayları tanıtım toplantısına katılmak üzere dün Erzurum’a gelen ve bu sabahta Erzurum’daki basın mensuplarıyla kahvaltıda buluşan Sağlık Bakanı Akdağ resmi temaslarına Valilik ziyareti ile başladı. Valiliğe gelişinde Vali Sebahattin Öztürk ve Vali Yardımcıları tarafından karşılanan Bakan Akdağ makamında Vali Öztürk ile bir süre görüştü.

Daha sonra toplantı salonuna geçen Bakan Akdağ ve Vali Öztürk burada Gıda Toptancıları Sitesi Yönetim Kurulu üyeleri ile bir toplantı yaptı. Bakan Akdağ bir sonraki toplantıda ise yatırımcı kuruluşların müdürlerinden kurumları ile alakalı olarak yapılan ve yapılacak işlerle ilgili bir brifing aldı. Bir dizi ziyaretlerde de bulunacak olan Bakan Akdağ akşam Erzurum’dan ayrılacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.