Siyaset Haber Girişi : 11 Ocak 2013 20:45

Bakan Akdağ'ı kızdıran protesto

Bakan Akdağ'ı kızdıran protesto
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Numune Hastanesi’nde ‘Robotik Kemoterapi İlaç Hazırlama Sistemi ve Gündüz Kemoterapi Ünitesi’nin açılış törenine katıldı.
Erzurumajans-Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Numune Hastanesi'nde katıldığı etkinlik sırasında kendisini protesto eden gruba tepki göstererek, “Bu, Türkiye Gençlik Birliği denen densizlerin ve kendini bilmezlerin hastanede bile ellerinden gelen her şeyi yapabileceklerini gösteriyor. Ama biz biliyoruz ki halkımız bunları tanıyor vatandaşımızda bunlara itibar etmiyor” dedi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Numune Hastanesi’nde ‘Robotik Kemoterapi İlaç Hazırlama Sistemi ve Gündüz Kemoterapi Ünitesi’nin açılış törenine katıldı. Törenin ardından üniteyi gezen Akdağ, “SGK sözleşmeli özel hastaneler dahil kanser tedavilerinden herhangi bir ücret almamakta. Dolayısıyla hem kamu hem üniversite hem de SGK ile sözleşmeli olan hastanelerde ve bütün özel hastanelerde kanser tedavileri ülkemizde ücretsizdir” şeklinde konuştu.

Bakan Akdağ’ın sözlerinin ardından hastanede bulunan bir grup genç, Akdağ’ın sözlerine tepki göstererek, “Ücretsiz sağlık diyorsunuz, sosyal güvenlik diyorsunuz. 3 kuruş zam yaptığınız emeklileri katkı paylarıyla aç bırakıyorsunuz” dedi. Akdağ, protestocuların sözlerine, “Ne güzel provokasyon” karşılığını verdi. Bakan Akdağ, “Bunlar, bize neyi gösteriyor bize biliyor musunuz? Bu Türkiye Gençlik Birliği denen densizlerin ve kendini bilmezlerin hastanede bile ellerinden gelen her şeyi yapabileceklerini gösteriyor. Ama biz biliyoruz ki halkımız bunları tanıyor vatandaşımızda bunlara itibar etmiyor” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.