Siyaset Haber Girişi : 05 Mart 2016 18:30

Bakan Ala, Erzurum Valiliği'ni ziyaret etti

Bakan Ala, Erzurum Valiliği'ni ziyaret etti
İçişleri Bakanı Efkan Ala, Erzurum Valiliği'ni ziyaret etti.
Erzurumajans-İçişleri Bakanı Efkan Ala, Olur ve Oltu ilçelerindeki ziyaretleri sonrasında Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak'ı Valilik makamında ziyaret etti. Burada konuşan İçişleri Bakanı Efkan Ala, "Erzurum'da daha önce dile getirdiğimiz konuların takipçisi olacağız. Hep birlikte Erzurum'a layık olan hizmetin çabasını göstereceğiz. Bu gayretle çalıştığımız sürece Erzurumlu hemşehrilerimin beklediği sonuçları elde edeceğiz. Zaman zaman buradaki görevli arkadaşlarımızla bir araya gelerek milletimize verdiğimiz sözlerin takipçisi olacağız. Türkiye'nin hedefleri ile Erzurum'un hedeflerini birleştirme noktasında kararlı çalışmalarımız devam edecek. Şimdiye kadar yaptıklarımız milletimizin güvenini kazanmıştır. Bir araya geldikçe Erzurum'un daha fazla kalkınması ve gelişmesi anlamında istişarelerimiz sürüyor" dedi.

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın ziyaretleri için kendisine teşekkür etti.

İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın Erzurum Valiliği ziyaretine Ak Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt eşlik etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.