Siyaset Haber Girişi : 15 Kasım 2012 11:15

Bakan Dinçer ve Akdağ yarın Erzurum'a geliyor

Bakan Dinçer ve Akdağ yarın Erzurum'a geliyor
Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ve Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, bir dizi etkinlik ve programa katılmak üzere yarın Erzurum’a geliyor.
Erzurumajans-Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ve Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, bir dizi etkinlik ve programa katılmak üzere yarın Erzurum’a geliyor.

Yarın sabah saatlerinde Erzurum’a gelecek olan Milli Eğitim Bakanı Dinçer ve Sağlık Bakanı Akdağ, Erzurum Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret edecek. Atatürk Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesini ziyaret edecek Bakanlar Dinçer ve Akdağ, daha sonra İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile bir araya gelecek. Akşam saatlerinde ise Vali, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri İle bir toplantı gerçekleştirecek olan Dinçer ve Akdağ, 17 Kasım Cumartesi günü ise Abdurrahman Gazi Vakfı Şehit Bahaddin Yıldız Eğitim ve Kültür Merkezi’nin açılış törenine katılacaklar. Cumartesi günü İl Danışma Meclisi Toplantısına iştirak edecek olan Bakanlar Akdağ ve Dinçer aynı gün akşam Ankara’ya dönecekler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.