Bölge Haber Girişi : 29 Eylül 2011 19:25

Bakan Günay'a Erzurum bileti verdiler!..

Bakan Günay'a Erzurum bileti verdiler!..
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Türkiye'nin marka bir turizm ülkesi olması gerektiğini belirterek, "Bu yüzden özel sektörün attığı her adımı da destekliyoruz" dedi.

Erzurum Ajans-Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Türkiye'nin marka bir turizm ülkesi olması gerektiğini belirterek, "Bu yüzden özel sektörün attığı her adımı da destekliyoruz" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, ART Grup'un Hoşdere'de yapılan açılış törenine katıldı. Açılışta konuşan Günay, Türkiye'nin marka bir turizm ülkesi olması gerektiğini ifade etti. Türkiye'nin turizm sektöründe dünyada 7. sırada olduğunu kaydeden Günay, "Turizm Türkiye'de madem ki bu kadar gelişiyor, dünyada teknik anlamda ne gibi gelişmeler oluyorsa, başka turizm ülkelerinde hangi kolaylıklar, hangi servisler, hangi teknik olanaklar kullanıyorsa bizim de bunları değerlendirmemiz gerek. Turizmi biz

esas itibariyle özel sektör aracılığıyla götürüyoruz. Bakanlık olarak denetleyici, yönlendirici bir işlev taşımaya çalışıyoruz. Bu yüzden özel sektörün attığı her adımı da destekliyoruz. Bir tek şartımız var; her şeyin en iyisi, en kalitelisi olmalı. Türkiye marka bir turizm ülkesi olmalı. Bizim dikkatimiz bu noktada. Arkadaşlarımızın da buradaki çalışmaları bizim için fevkalade özel ve önemli, içtenlikle başarılar diliyorum" dedi.

Günay, konuşmanın ardından kurdeleyi kesti. Günay'a ART Turizm tarafından Erzurum bileti hediye edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.