Erzurum Haber Girişi : 16 Temmuz 2014 17:05

Bakanlık müfettişlerinden kulelere inceleme

Bakanlık müfettişlerinden kulelere inceleme
Gençlik ve Spor Bakanlığınca başlatılan soruşturma kapsamında bakanlık müfettişleri Göçen atlama kulelerinde incelemede bulundu.
Erzurumajans-Türkiye'de tek olan Erzurum'daki atlama kulelerinde yaşanan göçük olayının ardından Gençlik ve Spor Bakanlığınca başlatılan soruşturma kapsamında bakanlık müfettişleri Göçen atlama kulelerinde incelemede bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Erzurum'da bulunan kayakla atlama kulelerinin önündeki pistlerde meydana gelen toprak kaymasına ilişkin soruşturma başlattı. Bakan Akif Çağatay Kılıç'ın talimatıyla konunun incelenmesi amacıyla 3 müfettiş ile aralarında bir jeoloji mühendisinin yer aldığı 4 kişilik teknik ekip, Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Tesisler Daire Başkanı Salih Kablan, Erzurum'a gelerek AFAD temsilcileri, kulelerin yapımını üstlenen müteahhit firma yetkilileri ile birlikte enkaz bölgesinde incelemede bulundu.

Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, gerekli incelemenin tamamlanmasının ardından açıklama yapılacağını belirtti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.