Spor Haber Girişi : 29 Ekim 2014 16:18

Barcelona'nın kutlamasının perde arkasında ne var?

Barcelona'nın kutlamasının perde arkasında ne var?
Dünya'nın en fazla 'takip edilen' kulüplerinden biri olan FC Barcelona, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı pek çok Türk kulübünden daha önce kutlayarak, bu anlamda da hoş bir sürprize imza attı.
Erzurumajans-Dünya'nın en fazla 'takip edilen' kulüplerinden biri olan FC Barcelona, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı pek çok Türk kulübünden daha önce kutlayarak, bu anlamda da hoş bir sürprize imza attı. Peki bu tebriğin altında yatan gerçek neydi?

İspanyol devi neden böyle bir jest yapmıştı? Bunun ardında yatan gerçek Türkiye'deki Barcelona sevgisiydi?

Facebook'taki takipçilerinden 2.5 milyon'u Türkiye'de olan Barça, bu rakamın İspanya'daki takipçilerinden bile fazla olduğunu görünce böyle bir jest yapmaya karar verdi? Türkiye ile ilgili paylaşımı 50 bin beğenme sayısına ulaşan Barça'ya sosyal medyada övgüler yağdı?

Dün paylaşılan ve Suarez, Messi, Neymar, Iniesta, Xavi ve Pique gibi yıldız futbolcuların eşlik ettiği görselin odak noktasında Türk Bayrağı yer alırken, 'Yürekten Kutluyoruz' ifadesi dikkat çekti.

78 Milyonluk kullanıcı sayısı ile sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta bu anlamda ilk sırada yer alan FC Barcelona'nın Türkiye'den de 2,5 milyona yakın takipçisi bulunuyor.

Dünya devini takip eden Türk sporseverler de FC Barcelona'nın Cumhuriyet Bayramı tebriğinden duyduğu memnuniyeti sosyal medyada yaptıkları yorumlar ile paylaşıyorlar; yalnızca Facebook'ta 'begenme' sayısı ise şimdiden 50 bini aştı.

TEŞEKKÜRLER BARCELONA
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.