Erzurum Haber Girişi : 17 Ekim 2012 17:30

Başarılı kursiyerlere sertikaları verildi

Başarılı kursiyerlere sertikaları verildi
ETB Başkanı Hınıslıoğlu, ''Amacımız iş hayatına atılacat olan gençlerimizin bilgi ve deneyimlerini pekiştirmek''
Erzurum Ajans-Erzurum Ticaret Borsası (ETB), Avrupa İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından ortaklaşa düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” sertifika töreni düzenlenen program çerçevesinde yapıldı.

29 Ağustos - 12 Eylül 2012 tarihleri arasında Erzurum Ticaret Borsası Konferans salonunda düzenlenen “ Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi ” programını başarı ile tamamlayan kursiyerlere düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

“Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” Sertifika töreni öncesi kursiyerleri hitaben bir konuşma yapan Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İ. Hakkı Hınıslıoğlu, "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi, girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacı ile verilmektedir. Bu anlamda eğitim sonunda girişimci adaylarının kendi iş fikirlerine yönelik iş planlarını hazırlayabilecekleri bilgi ve deneyimi kazanmaları hedeflenir. Bu amaçla düzenlediğimiz girişimcilik eğitimi programımızın tüm kursiyerlere iş hayatlarında başarı ve istikrar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

KOSGEB , Erzurum Hizmet Merkezi Müdürü Ayhan Çarlıoğlu ise girişimcilere yönelik geliştirilen,projelerin her geçen artarak devam ettiğini, KOSGEB olarak,iş geliştirme çalışmalarında girişimcilere her konuda destek olduklarını belirtti.
Yaklaşık 60 kişiden oluşan kursiyerlere sertifikaları, Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İ. Hakkı Hınıslıoğlu, KOSGEB Erzurum Hizmet Merkezi Müdürü Ayhan Çarlıoğlu ile Erzurum Ticaret Borsası Meclis üyeleri ile, Erzurum ABİGEM yetkilileri tarafından verildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.