Siyaset Haber Girişi : 16 Haziran 2013 18:24

Başbakan Erdoğan, 23 Haziran'da Erzurum'da

Başbakan Erdoğan, 23 Haziran'da Erzurum'da
Taksim Gezi Parkı olaylarına tepki amacıyla AK Parti'nin dün Ankara'da şu anda da İstanbul Kazlıçeşme'de gerçekleştirdiği "Milli İradeye Saygı Mitingi"nin 23 Haziran Pazar günü Erzurum'da da yapılacağı açıklandı.
Erzurumajans-Taksim Gezi Parkı olaylarına tepki amacıyla AK Parti'nin  dün Ankara'da şu anda da İstanbul Kazlıçeşme'de gerçekleştirdiği "Milli İradeye Saygı Mitingi"nin 23 Haziran Pazar günü Erzurum'da da yapılacağı açıklandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı, geçtiğimiz hafta yapılan "İl Başkanları Toplantısı'nda" Erzurum'a davet eden AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç'a olumlu yanıt verildi. İl Başkanı Kılıç, tarihin henüz netleşmediğini belirterek, "Herhangibir aksilik çıkmazsa Sayın Başbakan'ımızı Erzurum'da ağırlayacağız. Muhtemelen hafta sonunda yapacağız ancak kesin tarih bugün belli olacak" dedi. Türkiye'ye karşı dış güçlerin yönlendirmesiyle büyük bir oyun oynandığını savunan İl Başkanı Kılıç, Başbakan Erdoğan'ın bu mitinglerle gerçekleri kamuoyuna anlattığını belirterek, "Başbakanımız, Oynanan oyunu Erzurum'da da anlatın' şeklindeki davetimize olumlu yanıt verdi" dedi.

KÜÇÜKLER, "BAŞ BELASI"NDAN DUYURDU!

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler de Başbakan Erdoğan'ın "baş belası" olarak değerlendirdiği twitter'dan Erzurum'da miting yapılacağını açıkladı. Mitingin 23 Haziran Pazar günü yapılacağını açıklayan Başkan Küçükler, twitter'dan "Ankara ve İstanbul'dan sonra Milli İradeye Saygı Mitingini Dadaşlar Diyarı Erzurum'da yapıyoruz. Erzurum, liderini bağrına basmaya hazırlanıyor. Haydi Erzurum, bu şerefli tabloda sen de yerini al. Dadaşlar, halktan yana, demokrasiden yana, Recep Tayyip Erdoğan'dan yana tercihini ortaya koymuştur. Erzurum, liderini Büyük Üstadı bekliyor. Cumhuriyeti kuran şehir Erzurum, şimdi de milli iradesine sahip çıkıyor. Demokrasiden yana olanlar, ihtilal sevdalılarına Anadolu'nun zirvesinden haykıracaklar... Milli İrademiz, namusumuzdur" şeklinde mesajlar attı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • cem gedikli 01 Ocak 1970 02:00

    mitingimiz Allahın izniyle cumartesi günü.askeri şehit edenlere yol verenlerle teröristle müzkere edip,müzakere edenler şerefsizdir diyenlerle işimiz olmaz.mhp

  • osman tulan 01 Ocak 1970 02:00

    Bu nasıl habercilik anlayışı.Haberin başlığı başbakan 23 haziranda erzurumda diyorsunuz, altta tarih henüz belli değil yazıyorsunuz.Bu ne perhiz ne lahana turşusu.