Bölge Haber Girişi : 10 Haziran 2011 14:00

Başbakanın çiçekleri ellerinde kaldı!...

Başbakanın çiçekleri ellerinde kaldı!...
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılamak için Cumhuriyet Caddesi'nde bekleyen vatandaşlar, hayal kırıklığına uğradı. Konvoyun yolunu gözleyen vatandaşlar Başbakan Erdoğan'a çiçek veremedi.

Erzurum Ajans-Erzurum'a gelen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılamak için Cumhuriyet Caddesi'nde bekleyen vatandaşlar, hayal kırıklığına uğradı. Konvoyun yolunu gözleyen vatandaşlar Başbakan Erdoğan'a çiçek veremedi.

Eşi Emine ve kızı Sümeyye Erdoğan ile birlikte Erzurum'a gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kent merkezindeki Ulucami yerine havalimanındaki mescitte Cuma namazını kıldı. Daha önce açıklanan programda Ulucami'de namaz kılacağı belirtilen Başbakan Erdoğan'ın geçeceği yollarda bekleyen yurttaşların Erdoğan'a vermek istedikleri çiçekler ellerinde kaldı.

Sağlık Bakanlığı tarafından açılan çağrı merkezinde görev yapan ve çiçeklerle bekleyen gençler de, program değişikliği nedeniyle Başbakan Erdoğan'a teşekkür edemedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.