Bölge Haber Girişi : 10 Ekim 2010 01:09

Basın ilan kurumu Erzurum'a şube açıyor!..

Basın ilan kurumu Erzurum'a şube açıyor!..
Basın İlan Kurumu 13'üncü şubesini Erzurum'da açıyor. Şubenin açılışını Salı günü TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin yapacak

Erzurum Ajans-Basın İlan Kurumu 13’üncü şubesini Erzurum’da açıyor. Şubenin açılışını Salı günü TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin yapacak.

‘Bab-ı Ali Erzurum’da’ sloganıyla İstanbul’dan yola çıkan Basın İlan Kurumu, 143 yıllık köklü bir tarihe sahip Erzurum basınının serüvenine eşlik edecek. Orhan Şerifsoy Caddesi’ndeki Özlem İş Merkezi’ndeki şubenin Salı günü yapılacak açılışı TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin ve Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay tarafından yapılacak.

Yarım asırdan bu yana Türkiye'de basın özgürlüğünün tesisinde önemli katkılar sağlayan kurumun yerel basına yeni bir vizyon kazandıracağını söyleyen Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, daha önce bir araya geldiği gazete sahipleri sürece paylaştıklarını söyledi. Kaliteli bir basın oluşturmayı amaçladıklarını ifade eden Atalay, Türkiye'nin günlük 4.5 milyon adet gazete okunması ayıbından kurtulması için çalışacaklarını söyledi. Genel Müdür Atalay, kaliteli, her yönüyle Erzurum kokan, spor, kültür, turizm içerikli haberlerle dolu gazetelerin satışında ve reklam gelirlerinde de artışlar olacağını kaydetti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.