İlçeler Haber Girişi : 13 Şubat 2015 12:03

Başkan Bulutlar: Erzurum kültürünün bekçisiyiz...

Başkan Bulutlar: Erzurum kültürünün bekçisiyiz...
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Erzurum Ajans'a nezaket ziyaretinde bulundu.
Erzurumajans-Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Erzurum Ajans'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Genel Yayın Yönetmenimiz Orhan Bozkurt, Haber Müdürümüz  Ömer Nazmi ve yazarlarımızdan Müslüm Çağlar ile sohbet eden Başkan Bulutlar, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi'nin yaklaşık bin 500 kursiyer ile Erzurum'un en büyük okullarından biri haline geldiğini belirten Başkan Bulutlar, merkezde her alanda açılan kurslarla, Erzurum kültür ve sanat hayatına önemli katkı sunduklarını söyledi.



Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, düzenledikleri kurslara katılımın her geçen gün arttığını belirterek, "Ne kadar çok hemşerimizin eğitimine, kişisel gelişimine katkıda bulunursak o kadar mutlu oluyoruz. İstiyoruz ki ilçemizde herkesin evine ekmek götürebileceği bir işi olsun. Bu işi bulmak için iyi bir meslek gerekiyor. İşte hayata geçirdiğimiz bu kültür merkezimiz de vatandaşlarımıza meslek edinme imkanını ücretsiz olarak sunuyoruz. Meslek edinmek, kendini mesleğinde geliştirmek, yeni beceriler kazanmak isteyen tüm vatandaşlarımızı kurslarımıza davet ediyorum. Geliniz bu tesislerimizden yararlanınız. Çünkü bu merkezler halkındır. Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket eden belediyemizin Kültür Merkezi'nde eğitim alan çocuklar, geleceğin müzisyenleri olma yolunda ilerliyor. Yıl boyunca tümü ücretsiz olarak gerçekleştirilen kültür ve sanat kurslarına herkes çocuklarını kayıt ettirerek bu hizmetten yararlanabilir. Bu anlamda Erzurum'da kültür ve sanatın bekçiliğini yapıyor, şehrimizdeki kültür ve sanat hayatının daha gelişip daha geniş kesimlere yayılması için çaba harcıyoruz " diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.