Bölge Haber Girişi : 09 Şubat 2010 01:22

Başkan Bulutlar Alman ZDF'de!..

Başkan Bulutlar Alman ZDF'de!..
Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları'nın yapılacağı Palandöken Kayak Merkezi, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar tarafından Almanya'da yayın yapan ZDF TV'ye tanıtıldı.

Erzurum Ajans-Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları'nın yapılacağı Palandöken Kayak Merkezi, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar tarafından Almanya'da yayın yapan ZDF TV'ye tanıtıldı.

Almanya'da yayın yapan ZDF TV ekibi, Palandöken Kayak Merkezi'nin tanıtımı için Erzurum'a geldi. Kayak merkezinin ilçe sınırları içerisinde olması nedeniyle Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutları ziyaret eden ZDF TV ekibi, kış turizmi ve oyunları ile ilgili bilgi aldı. Palandöken'in kış turizmi açısından marka olma yolunda ilerlediğinin altını çizen Başkan Bulutlar, kayak merkezinin Avrupa standartlarında olduğunu ifade etti.

Avrupa'nın farklı ortam ve yeni yerler aradığını söyleyen Bulutlar, bunun için en ideal yerin ise Palandöken Kayak Merkezi'nin olduğunu ifade etti. Avrupalıların aradığı sosyal ve kültürel ortamın Palandöken'de mevcut olduğunu belirten Başkan Bulutlar, ilçe için daha iyisini yapmak adına gece gündüz demeden çalıştıklarını sözlerine ekledi.

(CİHAN)

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.