Siyaset Haber Girişi : 21 Ekim 2013 22:12

Başkan Cengiz, Yakutiye'den mi aday oluyor...

Başkan Cengiz, Yakutiye'den mi aday oluyor...
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz Yakutiye Belediye başkan aday adaylığı için müracaat ettiği iddia ediliyor.
Erzurumajans-Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz'in Yakutiye İlçe Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaptığı iddia ediliyor.

Partiye yakın kaynaklarında doğruladığı, aday adaylık müracaatının gizli tutulması dikkat çekti. AK Parti'ye yakın kaynaklar  Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz'in, adaylık başvurusunu AK Partili vekillerle paylaştıktan sonra kamuoyu ile paylaşacağı ileri sürüldü.

BAŞKAN CENGİZ: HENÜZ  MÜRACAATIMI YAPMADIM

Yakutiye Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğu iddialarının ardından Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ise adaylık için müracaatını henüz yapmadığını belirtti.  Başkan Cengiz yaptığı yazılı açıklamada,"Adaylık konusunda Aziziye'den ya da başka bir bölgeden adaylık başvurusu henüz yapmadım"dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • önce erzurum 01 Ocak 1970 02:00

    Olay şu : Muhyettin Aksak Erzurumda ekip kuruyor. Yakutiye belediye başkanı önlerinde engeldi.onu ortadan kaldıracaklar. Fatih Cengiz problem çıkarmaz.palandöken zaten ellerinde Büyükşehiride Murat kılıç ile kontrol altına aldılarmı tüm rantlar ... kurban olsun.

  • iliceli 01 Ocak 1970 02:00

    aziziyenin işini bitirdi sıra geldi yakutiye demekki.ılcaya gidemediği için kaçacak yer arıyor başka birşey değil.