İlçeler Haber Girişi : 20 Ekim 2013 22:04

Başkan Cengiz esnafla bayramlaştı

Başkan Cengiz esnafla bayramlaştı
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, esnaf ve halkla bayramlaştı.
Erzurumajans-Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, esnaf ve halkla bayramlaştı. Kurban Bayramı dolayısıyla Dadaşkent ve Ilıca'da esnafları gezen Başkan Cengiz, bayramlarını kutladı.

AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül ve yönetim kurulu üyeleri ile Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Çomaklı'nın da katıldığı bayram gezisinde vatandaşlar Başkan Cengiz ile ilçe teşkilatına büyük ilgi gösterdi. Seçildiği günden beri halkın içinde olan Başkan Cengiz, halkla kurduğu güven gönül köprüsü sayesinde 'Halkın Başkanı" ismini aldı.

Bayram ziyaretinde vatandaşların sorunlarını da dinleyen Başkan Cengiz, başta kentsel dönüşüm olmak üzere halkı birebir bilgilendirdi. Dadaşkent ve Ilıca ile birlikte 20 pare de mahalle statüsündeki köye hizmet ürettiklerini hatırlatan Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, "Hizmetle yoğrulmuş, dolu dolu bir beş yılı geride bırakırken, yoğun çalışma tempomuzdan fırsat buldukça da hemşehrilerimizle bir araya geldik." dedi.

HEMŞEHRİERİMİZ HİZMETİN EN GÜZELİNE LAYIK


"Halkımız hizmetin en güzeline layıktır." diyen Başkan Fatih Cengiz, şunları söyledi: "Biz seçildiğimiz günden itibaren her zaman halkımızın içinde olduğumuz gibi, gecemizi gündüzümüze katarak ekibimizle birlikte hizmet ürettik. Çok geniş bir hizmet alanımız olmasına karşın, ilçenin kangren haline gelen sorunlarına birer birer çözüme kavuşturduk. İmkanlarımız ölçüsünde her zaman hizmetin en güzelini sunmanın gayreti ve çabası içerisinde olduk. Geldiğimiz noktada hemşehrilerimizin duası ve desteğiyle güzel hizmetlerin altına imza attık. Onların teveccühü, bizim şevk ve heyecanımızı arttırdı, moral ve motivasyonumuzu olumlu yönde etkiledi. Geride bıraktığımız 5 yılda gerek Ilıca'da ve gerekse Dadaşkent'te belediye hizmeti girmemiş mahalle ve sokak bırakmadık. Yaptığımız hizmetler, ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun."

Öte yandan bayram ziyaretinde vatandaşlar da büyük ilgi gösterdikleri Başkan Cengiz ile AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül'e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.