Bölge Haber Girişi : 25 Aralık 2009 00:41

Başkan Cengiz'in Acun'lu tanıtımı!..

Başkan Cengiz'in Acun'lu tanıtımı!..
Termal tesislere hayran kalan Acun Ilıcalı, misafirperverliğinden dolayı Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz'e teşekkür etti.

Erzurum Ajans-“Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı yarışma programının çekimleri için Erzurum’a gelen Ünlü Sunucu Acun Ilıcalı, ekibiyle birlikte günün yorgunluğunu Aziziye Belediyesi Termal Tesisleri’nde attı. Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz tarafından karşılanan Acun Ilıcalı ve AK Parti Erzurum eski Milletvekili Mustafa Ilıcalı ile “Yetenek Sizsiniz Türkiye” ekibi, önce tesisleri gezdi, ardından da kaplıca keyfi ile stres attılar. Termal tesislerin kaplıca, sauna, buhar banyosu, Türk hamamı hizmetlerinden faydalanan Ilıcalı ile ekibi, karşılaştıkları manzara karşısında hayranlıklarını ifade ettiler. Bioterapi masajı ile Türk hamamında köpüklü masaj yaptıran Ilıcalı ve ekibi, sunulan hizmet kalitesi ve çeşitliliğinden dolayı Başkan Cengiz’e teşekkür ettiler. Başkan Fatih Cengiz, misafirlere eşlik ederek, tesislerde sunulan hizmet hakkında bilgi verdi.

ERZURUM’A GELDİĞİMDE ARTIK ÖNCELİĞİM KAPILACALAR OLACAK

Kaplıca sefasının ardından bir açıklama yapan Acun Ilıcalı, Erzurum’da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Benim doğduğum yer olan ilçemde, böyle güzel bir tesis olmasında dolayı son derece mutlu oldum. Şehrimizde yaptığımız çekimlerin ardından günün yorgunluğunu ve stresini bu güzel tesislerde attık. İlçemizde böyle güzel bir tesisin olması beni ayrıca mutlu etti. Artık buranın tanıtımı noktasında elimizden geleni yapmalıyız. İlçemize ve şehrimize layık bir tesis olmuş. Erzurum’a her geldiğimde önceliklerim arasında bu güzel kaplıcalar olacak. Tekrar burayı ziyaret etmek ve bu hizmetlerden faydalanmak en büyük arzum. Tesislerin yapımında ve bu kaliteli hizmetin sunumunda emeği geçenleri kutluyorum.” diye konuştu.

MUSTAFA ILICALI: İNSANLARI BURAYI BİLSE, KOŞARAK GELİRLER

AK Parti Erzurum eski Milletvekili Mustafa Ilıcalı ise, Türkiye’de termal turizmden faydalanmak isteyenler için adres olarak Aziziye Belediyesi termal tesislerini gösterdi. Ilıcalı, “İnsanlar burada böyle bir tesisin olduğunu bilseler inanın koşarak gelirler. Gerek mekanın güzelliği ve hijyeni, gerekse sunulan hizmetin kalitesi bizleri mutlu etti. Güler yüzlü ve örnek bir misafirperverlik gördük. İstanbul’dan gelen misafirlerimiz gerçekten tesislere hayran kalarak, mutlu ayrıldılar. Başkanımız Fatih Cengiz ve ekibine teşekkür ediyorum. Buranın kısa sürede yerli ve yabancı turistlerin gözde mekanı haline geleceğine inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN CENGİZ: TERMAL TURİZMDE MARKALAŞIYORUZ

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Acun Ilıcalı ve ekibine tesislerde ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Termal tesislerin sunulan hizmetin kalitesi ve çeşitliliği ile Türkiye’nin sayılı turizm merkezleri arasında yer aldığını ifade eden Başkan Cengiz, “Tanıtım noktasında bir dizi atılımlar gerçekleştiriyoruz. Kısa bir süre önce hizmete açılmasına karşın, tesislerimizde her türlü imkan ve olanağı müşterilerimize sunuyoruz. Eksiklerimizi gidererek, ilçemize ve şehrimize yakışır bir tesis oluşturduk. Hem tesislerimize, hem de sunduğumuz hizmetin kalitesine güveniyoruz. Termal tesislerimizi hizmete açtığımız günden bugüne kadar aldığımız mesafe doğru yolda olduğumuzu ve yarınlara daha umutla bakmamız gerektiğini gösteriyor. Artık tek eksiğimiz tanıtım. Bu noktada da yaptığımız çalışmaların sonuç vereceğine inanıyoruz. Ayrıca, bu tesislerin ilçemize kavuşturulmasında büyük çaba sarf ettiğini bildiğimiz eski milletvekilimiz sayın Mustafa Ilıcalı ve tüm emeği geçenlere de hemşehrilerimiz adına teşekkürü borç biliyoruz.” şeklinde konuştu.

Acun Ilıcalı ve ekibi, Başkan Cengiz’e nazik davetinden ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, tesislerden ayrıldılar.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.