Bölge Haber Girişi : 14 Nisan 2010 10:14

Başkan Korkut'a çiçek ve Kur'an hediyesi!

Başkan Korkut'a çiçek ve Kur'an hediyesi!
Yakutiye İlçe Müftüsü İhsan İlhan, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde ziyaretlerine devam ediyor.

Erzurum Ajans-Yakutiye İlçe Müftüsü İhsan İlhan, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde ziyaretlerine devam ediyor. Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’u makamına ziyaret eden Müftü İlhan, çiçek ve Türkçe Kuran meali hediye etti. 2010 yılının Kuran yılı olarak ilan edildiğini hatırlatan Müftü İlhan, Başkan Korkut’u etkinliklerine davet etti. İlhan, “Kutlu Doğum haftası münasebetiyle Belediye Başkanımızı ziyaret ettim. Peygamberimizin simgesi çiçek ile birlikte bu yılın Kuran yılı ilan edilmesi dolayısıyla Türkçe Kuran meali hediye ettim” dedi.
Ali Korkut ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Diyanet camiasına İslam’ın doğru algılanıp, yaşanması için büyük görevler düşmektedir. Türkçe Kuran meali bu alanda atılmış önemli bir adımdır. Biz belediye olarak gerek Kutlu Doğum etkinlikleri, gerekse Kuran yılı ile ilgili tüm etkinliklere severek katılacağız. Müftümüze bu ince davranışı için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.