Bölge Haber Girişi : 15 Nisan 2010 15:12

Başkan Korkut'a müftüden secere!

Başkan Korkut'a müftüden secere!
Müftü Baytar ve beraberindekiler Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Diyanet İşleri Başkanlığı ve Erzurum Müftülüğünün hazırladığı etkinlikler hakkında bilgi verdiler.

Erzurum Ajans-Palandöken İlçe Müftüsü Mustafa Baytar, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde ziyaret ettiği Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’a çiçek ve Peygamber efendimizin “Şecere-i Şerifi”ni hediye etti. Müftü Baytar ve beraberindekiler Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Diyanet İşleri Başkanlığı ve Erzurum Müftülüğünün hazırladığı etkinlikler hakkında bilgi verdiler.
Başkan Korkut, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken Hz. Peygamber’in önder kişiliği ve Müslümanlara önerdiği ahlaki yapıya vurgu yaptı.
Korkut, “Hz. Peygamberimizi anlamak ve iyi anlatmak durumundayız. O’nun örnek kişiliği ve önerdiği ahlaki yapıya bugün çok ihtiyacımız var. Diyanet’in çalışmalarını bu bağlamda taktirle karşılıyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.