Bölge Haber Girişi : 22 Ocak 2010 15:41

Başkan Korkut'tan Çalkavur'a tesbih!..

Başkan Korkut'tan Çalkavur'a tesbih!..
Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne atanan Erzurum Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur veda ziyaretlerini sürdürüyor.

Erzurum Ajans-Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne atanan Erzurum Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur veda ziyaretlerini sürdürüyor.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'u makamında ziyaret ederek "Allaha ısmarladık" diyen Çalkavur'a Başkan Korkut tarafından teşekkür için plaket verildi. Ali Korkut, hizmetleri için teşekkür ettiği Yusuf Çalkavur'a bir de oltutaşı tesbih hediye etti.

Ali Korkut, Erzurum Emniyet Müdürlüğü süresince uyumlu çalışmaları ve şehre hizmetlerinden dolayı çok taktir ettiği Yusuf Çalkavur'un önemli hizmetlere imza attığını söyledi. Korkut, "Emniyet Müdürümüz Yusuf Çalkavur'un hizmetlerini taktir ettim. Erzurum sevdası ve görev bilinciyle önemli hizmetler verdi. Kendileriyle daha uzun süre birlikte çalışmayı biz arzu ederdik. Ancak nasip buraya kadarmış. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne atanan Yusuf Çalkavur ise Erzurum'da görev yapmanın ayrı bir gurur vesilesi olduğunu söyledi. Çalkavur, "Hizmet cetvelimde Erzurum'un ayrı bir yeri oldu. Babamın memleketi olan Erzurum'u çok seviyordum. Ancak devlet memurluğu böyle bir şey. Bir şehri çok sevseniz de size başka yerlerde görev veriliyor. Erzurum'a ve Erzurumlu hemşehrilerime hizmet etmekten dolayı her zaman mutluluk duydum. Başkanımız Ali Korkut'a görevde bulunduğumuz süre içerisinde bize gösterdiği yakınlık ve uyumlu çalışmamızdan dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında Ali Korkut, şehre hizmetlerinden dolayı Çalkavur'a plaket ve Erzurum anısı olarak oltu taşı tespih hediye etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.