Erzurum Haber Girişi : 16 Aralık 2012 12:43

Başkan Korkut'tan Hizmet-İş'e ziyaret

Başkan Korkut'tan Hizmet-İş'e ziyaret
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Hizmet İş Sendikası Erzurum Şubesinde seçimle göreve gelen yönetime hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Erzurumajans-Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Hizmet İş Sendikası Erzurum Şubesinde seçimle göreve gelen yönetime hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ali Korkut, beraberinde Başkan Yardımcısı Ferhat Mergan ile birlikte yeni oluşan yönetime başarılar diledi. Hizmet İş Sendikası Başkanlığına seçilen Erol Aksakal, nazik ziyaretten dolayı Belediye Başkanı Ali Korkut’a teşekkür etti.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, yardımcısı Ferhat Mergan ile birlikte Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanlığına seçimle gelen Erol Aksakal ve yeni oluşan yönetimini kutladı. Belediyeler ile sendikaların ortak noktasının işçi olduğunu belirten Ali Korkut, “Hizmet İş Sendikası, seçimle yeni bir yönetim belirledi. İşçilerimizin oylarıyla Erol Aksakal ve yönetimi sendikanın yönetimini oluşturdu. Görevlerinde başarılar diliyor ve hayırlı olsun diyorum. Birlikte çalışmalarımız olacak. Uyum içerisinde ve karşılıklı anlayış içerisinde görev yapacağımızı umuyorum” dedi.

Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanlığına seçilen Erol Aksakal, yeni bir yönetim oluştuğunu ve temsil ettikleri işçi kesimine layık olmaya gayret edeceklerini belirterek, kendilerini kutlayan Ali Korkut’a teşekkür etti. Aksakal, “Hizmet İş Sendikası olarak bir görev değişimi yaşadık. Belediye Başkanımız Ali Korkut, Başkan Yardımcısı Ferhat Mergan ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Biz yönetim olarak mutlu olduk. Biz bu ziyaretten şeref duyduk. Başkanımızın da altını çizdiği gibi birlikte çalışmalarımız olacak. İşçilerimizin ve kamunun hak çizgisine uygun davranmaya çalışacağız. Karşılıklı anlayışla ortak çalışmalarımızın her iki kesiminde menfaatlerini koruma noktasında olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.