İlçeler Haber Girişi : 22 Haziran 2016 20:06

Başkan Orhan'dan, meclis üyeleri ve ailelerine iftar

Başkan Orhan'dan, meclis üyeleri ve ailelerine iftar
Erzurum merkez Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan meclis üyeleri ve ailelerine iftar verdi. Başkan Orhan, "El ve gönül birliği içerisinde çalışıyoru" dedi.
Erzurumajans-Erzurum merkez Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan meclis üyeleri ve ailelerine iftar verdi. Başkan Orhan, "El ve gönül birliği içerisinde çalışıyoru" dedi.

Ramazan ayının, birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü ayı olduğuna vurgu yapan Belediye Başkan Orhan, Belediye Meclis üyeleriyle el ve gönül birliği içerisinde Aziziye'ye güzel hizmetler sunmanın gayreti içerisinde olduklarını bildirdi. Başkan Orhan, "Ortak amacımızın Aziziye'ye ve Aziziyeliye hizmet etmek. Meclis üyelerimizin tümüyle bugüne kadar el ele vererek, Aziziye'ye en güzel hizmeti nasıl sunabiliriz, ilçemizin çehresini el birliği ile nasıl değiştirmenin gayretinde olduk. İnşallah bu birlik ve beraberliğimizi görevimiz süresince de devam ettirerek, Aziziye'yi geleceğe birlikte taşıyacağız" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.