Erzurum Haber Girişi : 04 Ekim 2017 18:30

Başkan Öz, Taşmağazalar esnafını ziyaret etti

Başkan Öz, Taşmağazalar esnafını ziyaret etti
AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, beraberinde partililerle birlikte Taş Mağazalar esnafını ziyaret etti.
Erzurumajans-AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, beraberinde partililerle birlikte Taş Mağazalar esnafını ziyaret etti. 

Esnaf ile dayanışma içerisinde olduklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, her fırsatta esnaf ile bir arada olma çabası içerisinde olduklarını ifade etti.  Esnafın görüş, öneri ve eleştirilerine önem verdiklerini kaydeden Başkan Öz,'Taş Mağazaları esnaflarımızı ziyaret ederek sorunlarını yerinde dinleme fırsatı bulduk. Bir süre önce esnafımızın talepleri doğrultusunda trafiğe kapatılan Taş Mağazalar Caddesinin yeniden trafiğe açılması konusu ile ilgili esnaf kardeşlerimizin taleplerini aldık. Büyükşehir Belediye Başkanımızla konuyu inşallah kısa zaman diliminde değerlendireceğiz. Esnaf kardeşlerimizden gelen talepler bizim için önemli olduğu gibi,  yoğun gündem arasında zaman buldukça vatandaşlarla bir araya gelmeye ve sorunların çözümlenmesi konusunda gayret ediyoruz.

Adalet ve Kalkınma Partisi olarak 16 yıllık iktidarındaki artan başarı ivmesinin altında yapılan hizmetlerle birlikte Erzurumlu hemşerilerimizle bir araya gelerek sorunları dinliyoruz. Bizim için en önemlisi ise, hemşerilerimizle bir arada olabilmek, onların halini, hatırını, sorabilmektir. AK Parti İktidarı ülkemizde her geçen gün gelişmektedir. Bu tür çalışmalarımız bundan sonra da artarak devam edecek. Hızla gelişip büyüyen ülkemizde hedefimiz 2023 yılında dünyanın ekonomi sıralamasında ilk beşe girmektir. Bu ziyaretlerimiz sırasında vatandaşlarımızın görüş, öneri ve taleplerini kendilerinden dinliyor, sorunları yerinde tespit etme imkânımız oluyor. Taş Mağazalar Esnafımızın bizlere karşı göstermiş oldukları misafirperverlik içinde ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.