Erzurum Haber Girişi : 07 Mayıs 2016 18:32

Başkan Sekmen: Anneler en yüce varlıklardır

Başkan Sekmen: Anneler en yüce varlıklardır
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Anneler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, "Anne şefkat, sevgi, yaşam ve huzur pınarıdır" dedi.
Erzurumajans-Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Anneler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, "Anne şefkat, sevgi, yaşam ve huzur pınarıdır" dedi.

Anneler günü dolayısı ile bir mesaj yayınlayan Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, annelerin yaşam boyu sevgiye, saygıya ve hürmete layık en yüce varlıklar olarak nitelendirdi. Hayatın anne ile başladığına işaret eden Başkan Sekmen, annelerin iyilik, erdem, adalet, cesaret, hoşgörü, tevazu, sabır, sadakat, sevgi ve paylaşmayı yüreklerinde taşıyarak evlatlarına aktardıklarına dikkati çekti. Başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Gününü kutlayan Sekmen, şunları söyledi:

"Anne şefkat, sevgi, yaşam ve huzur pınarıdır. Sağlıklı bir toplumun, sağlıklı çocuk ve gençlerin yetişmesi anne ve aile ortamına bağlıdır. Aileyi tek bir çatı altında tutan en önemli unsur annedir. Huzur, güven, barış ve mutluluk dolu bir dünyanın temelleri, annelerimizin yetiştireceği dürüst, sağlıklı, imanlı ve eğitimli bireylerle mümkündür. Sevginin ilk kaynağı olan anneler çocukları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmazlar."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.