Spor Haber Girişi : 25 Nisan 2016 22:00

Başkan Sekmen: İnandık ve başardık

Başkan Sekmen: İnandık ve başardık
Büyükşehir Belediye Başkanı ve B. B. Erzurumspor'un onursal Başkanı olan Mehmet Sekmen, 2'nci lige çıkmanın sevincini yaşadıklarını belirterek, "İnandık ve başardık" dedi.
Erzurumajans-Büyükşehir Belediye Başkanı ve B. B. Erzurumspor'un onursal Başkanı olan Mehmet Sekmen, 2'nci lige çıkmanın sevincini yaşadıklarını belirterek, "İnandık ve başardık" dedi.

B.B.Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan, Genel Sekreter Yardımcıları Selami Keskin ve Zafer Aynalı, teknik direktör Ahmet Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcularla onursal başkan Mehmet Sekmen'i ziyaret etti. Futbolcuları ve teknik heyeti meclis salonunda ağırlayan Başkan Sekmen, şunları söyledi:

"Bütün sosyal olayların bir hedefi olur. Hedefi yakalayınca onun mutluluğu da paylaşılır. Biz de bu sene başta yöneticilerimiz olmak üzere futbolcularımız, hocamız hep beraber inandık. Allah'ta bu neticeyi bize nasip etti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorum. Önümüzdeki dönem için de iyi bir hazırlık yapacağız. Şampiyonluk yaşamak her futbolcuya her yöneticiye nasip olmaz. Hizmet ettiğim bütün sürelerde Allah nasip etti hep başa oynadım. Rekabetin olmadığı yerde başarı gelmez. Bunun için başarıya inanmamız lazım. Başarıyı yakalayanlara da ödüllerini vermek lazım. Sadece futbolculara değil, bu şehre şampiyonluk getiren Avrupa, Dünya ve Olimpiyat müsabakalarında madalya getirenlere de ödüller koydum. Yeter ki şehrimizde bir mutluluk, heyecan oluşturulsun. Erzurumspor'a bu bulunduğu yer yakışmıyor. En az birinci ligde olmalıyız. İnşallah önümüzdeki yılı da şampiyon bitireceğiz." 

DEMİRHAN: O BAKIŞ YÜZÜNDEN ERZURUMSPOR'A BAŞKAN OLDUM

B.B. Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan, desteklerinden dolayı mavi-beyazlı camianın Onursal Başkanı Mehmet Sekmen'e teşekkür etti. Başkan Ali Demirhan, "Başkanımızın bize verdiği destekten dolayı da her zaman kendisine minnettarım. Maddiyat bir şekilde hallediliyor ama manevi destek çok önemli. Bunu burada ilk defa açıklıyorum. Dün Başkanımızla da konuştuk. Geçen sene seçimden önce gece 01.30 gibi Mumcu'da yapılan çalışmaları incelerken, başkanımızın etrafında halk toplandı. Ben de sandım başkanıma çalışmalarından ötürü teşekkür edecekler. Hepsi, 'Başkanım bu Erzurumspor'un durumu ne olacak?' diye sordu. Hatta ben onlara, 'Başkan hizmet ediyor, görmüyor musunuz? Sporun sırası mı?' dedim. Başkanım döndü bana baktı, hiçbir şey demedi. Ama o bakış çok şey ifade ediyordu. O bakış yüzünden ben Erzurumspor'a başkan oldum. Sağ olsun Başkanım da büyük destek verdi. Ben de başta bu kadar büyük mutluluk duyacağımı tahmin etmiyordum. Güzel şeyler başardık. Benim için önemli olan bu. Başkanımızın şehre yaptığı güzel çalışmalar Erzurumspor'un şampiyonluğu ile taçlandı" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.