İlçeler Haber Girişi : 30 Haziran 2016 19:38

Başkan Sekmen Çat'a Prestij Caddesi yaptıracak

Başkan Sekmen Çat'a Prestij Caddesi yaptıracak
Çat ilçesinde incelemelerde bulunan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, prestij caddesi projesini uygulayacaklarını bildirdi.
Erzurumajans-Çat ilçesinde incelemelerde bulunan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, prestij caddesi projesini uygulayacaklarını bildirdi. 

Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Sekmen, Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Aynalı, ESKİ Genel Müdür Yardımcısı Elimdar Aydemir ile diğer yetkililerle birlikte Çat ilçesine giderek Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını yerinde inceledi. Çat ilçesinde geçen yıl alt yapıyı yaptıklarını ve yollara kaba asfalt attıklarına işaret eden Sekmen, bir asfalt daha atacaklarını bildirdi. Çat'ın yapılan çalışmalarla güzelleşeceğine işaret eden Başkan Sekmen, şunları söyledi:

"Çat'a girerken yemyeşil ağaçlık olacak. Kadınlar, gençlere yönelik eğitimlerin verileceği Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezi kurslarının olduğu ve sosyal etkinliklerin yapılabildiği güzel bir Büyükşehir'e ait bina yapmak istiyoruz.  Hemen yanında da basketbol, voleybol oynanacak, spor yapılabilecek sahalar yapacağız. Merkezde olsun ki her mahalleden çocuklar, gençler, bayanlar ve diğer hemşehrilerimiz gelebilsin, istifade edebilsin. Narman, Uzundere ve diğer bazı ilçelerimizdeki binalarda cephe sağlıklaştırması yaptık. Prestij caddesi yaptık. Bunları Çat'a da yapacağız. Ayrıca Çat'a güzel bir hayvan pazarı yapılacak. İl merkezinde de büyük Hayvan Borsası yapacağız. Burada hayvanını satamayanlar oraya getirecek orada satacak, satamazsa hemen mezbahada kestirecek, parasını alıp gelecek."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ÇATLI 01 Ocak 1970 02:00

    YALAN SEKMEN ÇAT A HİÇ BİR ŞEY YAPMAYACAK SİZDE YAYINLAMAYACAKSINIZ