Spor Haber Girişi : 25 Haziran 2014 19:25

Başkan Sekmen Ertürk'ü altınla ödüllendirdi

Başkan Sekmen Ertürk'ü altınla ödüllendirdi
Polonya'da yapılan Gençler Avrupa Güreş Şampiyonası'nda üçüncü olan Murat Ertürk, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret etti.
Erzurumajans-Polonya'da yapılan Gençler Avrupa Güreş Şampiyonası'nda üçüncü olan Murat Ertürk, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin, Milli Takım Antrenörü Yaşar Sifil, Genç Milli Takımı Teknik Direktörü Elvan Mert, Erzurum Güreş İl Temsilcisi Fahrettin Ertürk'ün de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Sekmen şampiyonu elde ettiği başarıdan ötürü tebrik ederek, olimpiyatlarda birinci olması halinde kendisine çok büyük hediyeler vereceğini söyledi. Sekmen, ata sporu güreşte Erzurumlu sporcuların en iyi dereceleri yakalaması gerektiğini ifade ederek, "Erzurum, bir dönem güreşin membaı idi. Şehrimizin bu özelliğine yeniden kavuşması lazım. Bizler kurum olarak ata sporunun gelişmesi, başarılı olan sporcularımızın takdir edilmesi ve ödüllendirilmesi adına elimizden geleni yapıyoruz. Yeter ki, sporcularımız uluslararası şampiyonalarda büyük dereceler yapsınlar" dedi. Başkan Sekmen daha sonra şampiyon Ertürk ile sporcunun hocası Yaşar Sifil'i altınla ödüllendirdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.