Erzurum Haber Girişi : 12 Eylül 2014 22:40

Başkan Sekmen'den bir tasarım da onlar istedi

Başkan Sekmen'den bir tasarım da onlar istedi
Çaykara Caddesi esnafı, Hamidiye Alt Geçit Kavşağı'nın çıkışındaki yol ve kaldırımın dar olduğunu ifade ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'den yol ve kaldırım için bir düzenleme istediler.
Erzurumajans-Erzurum'un merkez Yakutiye İlçesine bağlı Gez Mahallesi Çaykara Caddesi esnafı, Hamidiye Alt Geçit Kavşağı'nın çıkışındaki yol ve kaldırımın dar olduğunu ifade ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'den yol ve kaldırım için bir düzenleme istediler.

Erzurum'un Yakutiye İlçesine bağlı Gez Mahallesi Çaykara Caddesi üzerinde bulunan dükkan sahipleri, Hamidiye Alt geçit kavşağının sağ ve sol tarafında bulunan yolların ve kaldırımların dar olduğunu araçların yoldan yayaların ise kaldırımdan rahatça geçemediğini belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'den yardım istediler.

Erzurum'a geldiği günden itibaren yaptığı başarılı projelerle kısa sürede vatandaşlara ismini duyuran Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in Mumcu Caddesi, Atatürk Evi Caddesi ve birçok cadde üzerinde başarılı projeler imza attığını söyleyen dükkan sahipleri, Çaykara Caddesi üzerine de çevreyi güzelleştirecek bir proje uygulamasını istedi. Yolun ve kaldırımın dar olmasından dolayı sürekli bir sorun yaşandığını belirten esnaf, "Çaykara Caddesi Hamidiye Kavşağı çıkışındaki iki yolda çok dar. Dar olan yola birde araç park ettikleri zaman büyük bir araç geçemiyor. Vatandaşların yürümesi için yapılan kaldırımlardan neredeyse bir kişi bile zor geçiyor. Bu yüzden bu yollarda her gün sorun yaşıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen'den bu yollar için yeni bir düzenleme istiyoruz. Şehrin birçok caddesine yaptığı güzel çalışmalarını gördük ve çok beğendik. Hamidiye Kavşağı üzerindeki yollara da eğer böyle bir çalışma yapılırsa ortadaki sorun tamamen kalkmış olacak" dediler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.