Erzurum Haber Girişi : 26 Aralık 2011 11:56

Bat pazarı esnafı bir bir kepenk kapatıyor

Bat pazarı esnafı bir bir kepenk kapatıyor
Erzurum’un eski ticaret merkezi olarak sayılan eski bat pazarı esnafı dükkanların teker teker kapandığını söyleyerek esnafın ve yetkililerin eski ticaret merkezini yeniden canlandırması gerektirdiğini belirtti.
Erzurum Ajans-Erzurum’un eski ticaret merkezi olarak sayılan eski bat pazarı esnafı dükkanların teker teker kapandığını söyleyerek esnafın ve yetkililerin eski ticaret merkezini yeniden canlandırması gerektirdiğini belirtti.

Erzurum’un ilk ticaret merkezi olarak bilinen eski bat pazarı çarşısı bu günlerde terk edilmiş bir kasabayı andırıyor. Zor şartlar altında ayakta kalmayı başaran dükkan sahipleri eski ticaret merkezinin canlı tutulması gerektiğini söyledi.

Çarşının doğalgaz ve kaldırım sorunun bulunduğunu belirten çarşı esnafı vatandaşların artık büyük alışveriş merkezlerinden alış veriş yapmayı tercih ettiklerini belirterek küçük esnaf olarak ayakta kalmaya çalıştıklarını belirtti.

Ç
arşı üzerinde bulunan esnaf doğalgaz ve kaldırım sıkıntılarının çözülmesinin ardından esnaflarında bir araya gelerek müşteri çekecek ve çarşıyı daha cazip bir hale getireceklerini dile getirdiler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.